Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > Essilor Garancia
Essilor Garancia
 

Az Essilor széleskörű garanciát nyújt az Ön által vásárolt szemüveglencsékre, azok alapanyagára és felületvédelmére egyaránt. Ez a garancia azonban csak a szemüveg rendeltetésszerű használata esetén érvényesíthető, ezért kérjük, feltétlenül olvassa el a Szemüveghasználati útmutatóban foglaltakat!

Az alábbiakban összefoglaljuk az Essilor által nyújtott garancia érvényesítésére vonatkozó feltételeket. Az Essilor márkanévvel ellátott valamennyi szemüveglencsénkre érvényes az ún. Általános Essilor garancia, amely az alaplencsére vonatkozik. Ezen felül a Crizal és Optifog lencsékre a Crizal/Optifog garancia, a Varilux multifokális lencsékre pedig a Varilux garancia is érvényes.

Az Essilor Garancia az Essilor lencsék helyes használatára vonatkozó feltételek betartása mellett bekövetkezett hibákra vonatkozik és kiterjed minden Essilor márkanévvel ellátott szemüveglencsére.

Az Essilor Garancia kiterjed mindazon hibákra, melyek gyártási eredetűek, legyen az az alapanyag hibája, vagy a felületvédelem hibája (kivéve Crizal felületvédelem, melyre külön garancia vonatkozik).

Az Essilor Garancia érvényesítése kizárólag abban az optikai üzletben lehetséges, ahol a szemüveget vásárolta. Minden esetben vigye magával a garanciakártyát, mert a garancia csak annak felmutatásával érvényesíthető!

 

Amennyiben a szemüveglencse bizonyíthatóan gyártási eredetű probléma miatt sérült, úgy a garancia keretében az optikai üzlet kérheti a lencse cseréjét egy megegyező alapanyagú, típusú és paraméterekkel rendelkező Essilor szemüveglencse cseréjére. 


Az Essilor Garancia időtartama 1 év.


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret