Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor (Magyarország)
   "Kisgyerekkorom óta szemüveggel élek, viselése megszokott, természetes dolog. A kor előrehaladtával egyre nagyobb erőfeszítés, hogy a közeli és a távoli dolgok egyaránt élesek legyenek. Munka közben, színpadon és főleg szinkronstúdiókban mindennapos problémává vált az olvasó és a rendes szemüvegek cseréje. Korábban volt már kísérletem a multifokális lencsékkel, de sajnos nem tudtam megszokni az állandó szédülést és bizonytalan érzést. A mostani lencsémet viszont szinte azonnal, néhány órás 'rávezetéssel' könnyedén megszoktam. Rendkívül kényelmes, hogy minden helyzetben elég egy szemüveget használni. És hogy a napfényre be is sötétedik...csak hab a tortán..."

Kautzky Armand
színművész
Évindító kedvezmények Évindító kedvezményekEgyfókuszú, Eyezen és Varilux multifokális lencsékre
Látás Világnapja 2016 Látás Világnapja 20162016. október 13-a a Látás Világnapja, amelynek alkalmából az Essilor díjmentesen ellenőrzi Gyöngyösön valamint a Millenáris Parkban a Láthatatlan kiállításra érkező és minden arra járó érdeklődő látását.
Az Essilor a világ vezető szemüveglencse gyártójaként folyamatosan azon dolgozik, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a tökéletes látás élményét.
Essilor (Magyarország)
Essilor (Magyarország)