Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Varilux garancia
 
Amennyiben Ön Varilux multifokális (progresszív) szemüveglencsét vásárolt, az Essilor a hagyományos garancián túl speciális, ún. megszokási garanciát nyújt szemüveglencséire.

Az Ön részére egyedileg legyártott Varilux multifokális lencsék viselete rövid idő alatt automatikusan megszokottá válik. A Varilux Garancia olyan, a lencse értékét növelő szolgáltatás, mely biztosítja, hogy amennyiben 1 hónap viselés után még megszokási vagy a termékkel kapcsolatos egyéb problémák állnak fenn, a Varilux lencsét az Essilor kicseréli egy másik Essilor lencsére, mely a távoli és közeli látást biztosítja.

A Varilux Garancia magában foglalja az
Essilor Garancia feltételeit is, azaz kiterjed az 1 éven belül felmerülő gyártási eredetű minőségi problémákra és a felületvédelem hibáira. Ilyen esetben a szemüveglencsét az Essilor egy másik, ugyanolyan paraméterekkel rendelkező és ugyanolyan típusú szemüveglencsére cseréli.

A Varilux Garancia csak a rendeltetésszerű használatra vonatkozó feltételek betartása mellett bekövetkezett hibákra vonatkozik. A Varilux lencsék helyes használatáról a lencsék mellett elhelyezett Varilux Útmutatóban olvashat, de figyelmébe ajánljuk honlapunk vonatkozó oldalát is (Szemüveghasználati útmutató).

A Varilux Garancia nem érvényesíthető eltérő addíció esetén illetve, ha a szemüvegnek csak az egyik lencséje multifokális lencse. Különböző felületkialakítású vagy alapanyagú lencsék használata a két oldalon szintén nem javasolt.

A Varilux Garancia nem terjed ki a lencsék visszavásárlására.

A Varilux Garancia érvényesítése kizárólag a Varilux Garanciakártya felmutatásával lehetséges abban az optikai üzletben, ahol a szemüveg eladásra került.

A Varilux Garancia időtartama 1 hónap.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret