Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > Essilor Garancia
Essilor Garancia
 

Az Essilor partnerei számára széleskörű garanciát nyújt szemüveglencséire, azok alapanyagára és felületvédelmére egyaránt. Ez a garancia azonban csak a szemüveg rendeltetésszerű használata esetén érvényesíthető, ezért kérjük, feltétlenül hívja fel vásárlói figyelmét a honlapunkon található Szemüveghasználati útmutatóra!

Az Essilor márkanévvel ellátott valamennyi szemüveglencsénkre érvényes az ún. Általános Essilor garancia, amely az alaplencsére vonatkozik. Ezen felül a Crizal lencsékre a Crizal garancia, a Varilux multifokális lencsékre pedig a Varilux garancia is érvényes.

Az Essilor Garancia az Essilor lencsék helyes használatára vonatkozó feltételek betartása mellett bekövetkezett hibákra vonatkozik és kiterjed minden (raktári és gyártott) Essilor márkanévvel ellátott szemüveglencsére.

Az Essilor Garancia kiterjed mindazon hibákra, melyek gyártási eredetűek, legyen az alapanyag hibája, vagy a felületvédelem hibája (kivéve Crizal felületvédelem, melyre külön garancia vonatkozik).

Airwear és Ormix lencsékre az Essilor egy év törésgaranciát biztosít. Ezen lencsék esetén a furatnál illetve a damilnál repedt, csorbult lencse károsodása 1 év után nem minősül minőségi vagy gyártási eredetű hibának.

Damilos és fúrt kereteknél csak megfelelő szélvastagság esetén jár az Airwear ill. Ormix törési garancia, amely damilos keret esetén 1,8 mm, fúrt keret esetén a fúráspontnál 2 mm.

Az Essilor Garancia érvényesítése kizárólag abban az optikai üzletben lehetséges, ahol a szemüveget vásárolták.

A garancia csak a garanciakártya bemutatásával érvényesíthető. Amennyiben a szemüveglencse bizonyíthatóan gyártási eredetű probléma miatt sérült, úgy a garancia keretében az optikai üzlet kérheti a lencse cseréjét egy megegyező alapanyagú, típusú és paraméterekkel rendelkező Essilor szemüveglencse cseréjére.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

  • Az Essilor Garancia nem terjed ki a helytelen megmunkálás miatt károsodott szemüveglencsék cseréjére.
  • A becsorbult, vagy törött Airwear és Ormix lencséket szemüvegkerettel együtt szíveskedjenek visszaküldeni!
  • A lencsék NEM párban történő megrendelése esetén a garanciakártya minden egyes lencséhez külön-külön készül.
  • Gyártott és raktári lencsék párosítása esetén nem garantálható a vastagság egyezősége.$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret