VARILUX SZEMÜVEGLENCSÉK

Keresse a világ vezető multifokális szemüveglencséjét*, a Variluxot most ajándék garanciával karcokra, törésre és elvesztésre az Essilor Expert Látásszakértőknél!

*Euromonitor 2020-as adatai alapján, eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében

Varilux multifokális szemüveglencsék ajándék karc, törés és elvesztés garanciával

 

Céljai elérésének csak a távlatok szabhatnak határt!

A Varilux multifokális lencsék új távlatokat nyitnak az Ön számára, éles látást biztosítva közelre és távolra egyaránt, egészen a legapróbb részletekig.  Az első Varilux multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem csak egyetlen távolságra látott viselője élesen, hanem távolra és közelre is megfelelő látásélességet biztosított. A folyamatos fejlődés az évek során lehetővé tette, hogy a tervezés során a szem anatómiai tulajdonságait, a pontos szemüvegkeretbe helyezést, illetve a viselő egyedi vizuális igényeit is figyelembe vegyék, így alkotva meg a tökéletes szemüveglencsét viselője számára.

varilux akcio

 

Válassza Ön is az Varilux multifokális lencséket, most ajándék karc, törés és elvesztés garanciával, az Essilor  Expert Látásszakértő üzletekben! Az Essilor Prémium Garancia keretében az Essilor biztosítja, hogy a vásárlástól számított 2 éven belül, akkor is tudunk Önnek segíteni, ha a szemüveglencséjének hibája gyárilag nem garanciális. Amennyiben szemüveglencséje sérülése vagy törése nem gyártási hibából ered, vagy elveszti azt, akkor 75% kedvezményt nyújtunk az új szemüveglencse árából.

Élvezze Ön is a tökéletes látásélményt az Essilor Varilux multifokális lencséivel!

A Varilux szemüveglencséket 96%-os elégedettséggel használják. Próbálja ki Ön is!

Kényelmes szemüveghasználat

A Varilux szemüveglencsékkel a szemüveghasználat természetessé válik. Az új Varilux multifokális szemüveglencséje tökéletesen alkalmazkodik az Ön mindennapi tevékenységeihez

Teljes védelem

Varilux multifokális szemüveglencséi védik szemét az UV fénytől és szűrik az ibolya-kék fényt is. Kérjen tájékoztatót látszerészétől, melyik lencsék rendelkeznek beépített védelemmel!

Varilux Prémium Garancia

Történjék szemüvegével bármilyen nem várt esemény, az új lencséket 75% kedvezménnyel vásárolhatja meg