Transitions Gen8 fényre sötétedő szemüveglencse akció

A tavasz beköszöntével egyre inkább igényeljük a fényvédelmet, hiszen többet süt a nap. De mi a leghatékonyabb módszer, amely egyszerre biztosít védelmet és kényelmet? De az is fontos szempont lenne, hogy színe tökéletesen illeszkedjen szemüvegkeretünkhöz, ezért ideális lenne több lehetőség közül választani.

Az új Transitions Gen8 fényre sötétedő szemüveglencsék egyszerre biztosítanak védelmet az UV sugárzás, a káros kék fény ellen, miközben látáskomfortunkat támogatják, és 7 különböző színben elérhetőek.

Az Essilor ajánlata minden szemüvegviselő számára számost előnyt tartogat. Most a fényre sötétedő opció 50% kedvezménnyel érhető el bármilyen Varilux X series, Varilux Comfort 3.0 és Eyezen START szemüveglencsék vásárlása esetén.

Transitions Gen8 fényre sötétedő szemüveglencse akció

Ne kockáztasson, válassza a Transitions Gen8 fényre sötétedő szemüveglencséket, mert most a lencsék mellé egy teljeskörű garancia csomagot is biztosítunk az alábbi szolgáltatásokkal:

 

Essilor minőségi garancia: alapanyag és felületvédelem garancia minőségi hiba esetén

Essilor Prémium Garancia: a saját hibából eredő károk enyhítése céljából kedvezményesen újrarendelheti csere lencséjét a vásárlástól számított 2 éven belül

Transitions elégedettségi garancia: amennyiben nem elégedett új Transitions Gen8 fényre sötétedő szemüveglencséjével, azt a vásárlástól számított 1 hónapon belül visszaviheti a vásárlás helyére, és mi kicseréljük egy megegyező kategóriájú, azonos paraméterekkel rendelkező színezetlen szemüveglencsére.

Ajánlatunk 2020. március 1. és május 31. között érvényes.

Az akcióban résztvevő termékek és feltételek optikánként eltérhet, a pontos információkról kérjük, érdeklődjön az üzletekben.