Még ha nem is hallottál eddig az Essilorról, biztos, hogy viseltél már általunk gyártott lencsét.

Az Essilor a világ vezető minőségi szemüveglencse tervező, gyártó és forgalmazó vállalata, mely mindig a legújabb technológiát alkalmazza termékei előállításakor.

Már több mint 170 éve dolgozunk azon, hogy éles, tiszta látást biztosítsunk mindenki számára, hiszen nagyon fontos, hogy látásunk minősége megfelelő legyen, különösen a modern élet által támasztott kihívások esetén: számítógép-használat, olvasás, autóvezetés, sporttevékenység stb.

Mélyen elkötelezettek vagyunk a kutatás és innováció irányában, elsődleges célunk, hogy a legjobb, legszebb, legkényelmesebb és legtartósabb korrekciós szemüveglencséket kínálhassuk vásárlóinknak. Az Essilor-ra hagyományosan jellemző tökéletesség és technológiai újítások iránti vágy professzionális szakemberek alkotta szenvedélyes menedzsmenttel párosul. Mindez azt eredményezi, hogy minden egyes vásárlónk számára tökéletes minőséget nyújtunk.

 

Az Essilor különböző tényezőknek köszönheti kimagasló szerepét az optikai piacon, többek között az innovatív, magas minőségi követelményeknek, védett márkaneveinek, egységes és jól szervezett nemzetközi hálózatának és nem utolsósorban a csapatmunkára képes munkatársainak, akik a tudás és a kiváló szakmai képességek ötvözésével biztosítják a hátteret mindezekhez.

Az Essilor nevéhez fűződik a legtöbb lencsefejlesztés az elmúlt fél évszázadban, mind a multifokális (progresszív), mind a műanyag lencsék területén.  Az optikusok által használt gépek és berendezések piacán is vezető gyártó, mely lehetővé teszi számunkra, hogy vásárlóink gépekkel szemben támasztott igényeit azonnal felmérhessük, hozzájárulva ezzel a professzionális szinten megmunkált lencsék piacának növeléséhez.

1972 óta az Essilor vezető szerepet tölt be az optikai innováció területén és éves forgalmának 5%-át fordítja kutatásra és fejlesztésre.

1959-ben megjelenő Varilux lencse volt az első kereskedelmi forgalomban megjelenő multifokális lencse az optikai piacon, mely azóta a világ vezető szemüveglencse márkájává vált.

Több területen is forradalmi újításokra került sor, többek között a lencsegyártás technológiájában, a binokuláris látásban, és a lencsedesignban is.

Tökéletes látáskomfort digitális eszközök használata közben

Eyezen szemüveglencsék

Minden nap hosszan használjuk mobiltelefonunkat, táblagépeinket. Ma már elengedhetetlen, hogy a tökéletes látáskomforton túl az ibolya-kék fényt is szűrjék lencséink. Ezért az Essilor Eyezen szemüveglencsék beépített Eye Protect Systemmel vannak ellátva.

Eyezen szemüveglencsék

96%-os elégedettség a Varilux multifokális lencsékkel

Lásson jobban multifokális lencséinkkel

A Varilux multifokális lencsék 96%-os elégedettséggel használják. Az első multifokális lencse, amely forradalmasította a szemüveglencsék gyártását, ma a világ vezető márkája. Egyszerre segíti látásunkat mind közelre, mind távolra, és tökéletesen illeszkedik az emberi szem fiziológiai igényeihez

Varilux multifokális lencsék

Crizal felületkezelések

Felületkezelések a tiszta látásért

A Crizal felületkezelések a tökéletes UV védelmen túl tiszta képet biztosítanak Önnek. Képzeljen egy szemüveglencsét, amely nem csillog, könnyű tisztítani, a lehető legmagasabb védelmet nyújtja és szinte láthatatlan. A Crizal Sapphire, Crizal Prevencia és a Crizal UV család tagjai segítenek hosszútávon megőrizni az Ön szemüvegének épségét.

Crizal felületkezelések

A Nanoptix technológiának köszönhetően gyakorlatilag megszűnik a hintaeffektus, ezáltal a szemüvegviselők egyensúlyban érezhetik magukat mozgás közben.A Synchroneyes technológia széles látóteret biztosít a szemüvegviselők számára.Az Xtend technológia pedig éles látást, kevesebb fejmozgatást és szélesebb látóteret biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.