Essilor Expert Látásszakértők

Élvezze Ön is a tökéletes látásélményt az Essilor Expert Látásszakértők segítségével! Az Essilor Expert optikusok nagy szakértelemmel rendelkeznek és mindig innovatív vizsgálati berendezéseket használnak. Így olyan személyre szabott megoldást képesek kínálni Önnek, amely hibátlanul megfelel majd minden igényének. 

Az Essilor Expert program
Essilor Expert Látásszakértők
 
Essilor Experts eye care professionals

A MEGFELELŐ OPTIKUS MEGTALÁLÁSA

Az ideális szemüveg megtalálása bonyolult feladat, mivel olyan keretet és lencsét kell választania, amelyek illenek Önhöz és életmódjához is. A tökéletes döntéshez elengedhetetlen a megfelelő optikus közreműködése, aki a folyamat során információkkal és tanácsokkal látja el Önt. 

Pontosan ezért hoztuk létre az Essilor Expert programot. Az Essilor Expert Látászakértők elkötelezettek látásának gondozásában és utánozhatatlan viselői élményt nyújtanak. Meghallgatják egyedi igényeit, ezért személyre szabott lencséket tudnak ajánlani, amelyek megkönnyítik majd mindennapi életét. 

BÍZZON AZ ESSILOR EXPERT LÁTÁSSZAKÉRTŐKBEN!

Miért érdemes az Essilor Expert partneroptikáinkat választania?

Miért érdemes az Essilor Expert partneroptikáinkat választania? 

  • Bizonyított szakértelem: Az Essilor Expert program során látásszakértőink folyamatosan elsőrangú tréningeken vesznek részt, így mindig a technológia és innováció élmezőnyében maradnak. 
  • Pozitív élmény: Partnereink nagy figyelmet fordítanak arra, hogy pozitív élményt nyújtsanak üzletükbe látogató viselőknek. Exkluzív hangulatot és törődést kínálnak, az Essilor Expert Nagyköveteink és Specialistáink üzleteiben továbbá a legmodernebb berendezéseket és eszközöket használnak, amelyekkel még pontosabb méréseket tudnak végezni 
  • Innovatív termékek: Az Essilor Expert Látásszakértők olyan Essilor lencséket ajánlanak Önnek, amelyek a legmodernebb innovatív technológiák segítségével egyszerre korrigálják és védik látását. Essilor Expert Nagyköveteinknél olyan exkluzív lencséket is megvásárolhat, amelyek más üzletekben nem érhetőek el és még kitűnőbb megoldást nyújthatnak 
  • Egyedi lencsék: Az Essilor Experts optikusai aprólékos, alapos méréseket végeznek annak érdekében, hogy a lencsék teljeskörűen megfeleljenek az Ön igényeinek. 
  • Hosszú távú bizalom: Partnereink a legmagasabb színvonalú vásárlás utáni szolgáltatásokat nyújtják Önnek. Abban az esetben, ha Essilor Experts megjelöléssel rendelkező üzletben vásárol, automatikusan részesül a lopás, törés, és az elégedetlenség esetén érvényesíthető garanciában, akár három éven keresztül. 
  • Könnyű folyamat: Az Essilor Experts látásszakértői alkalmazkodnak Önhöz. Könnyedén egyeztethet időpontot és tarthat kapcsolatot az optikusokkal. 
Essilor Experts Logo
Essilor Experts Logo

Honnan ismerheti fel az Essilor Expert Látásszakértőket?

  1. Az Essilor Expert optikusai könnyedén felismerhetőek az optika bejárati ajtajára ragasztott matricának köszönhetően
  2. Az üzleten belül megtalálhatja a hivatalos Essilor Expert oklevelet 
  3. A legfontosabb, hogy az Essilor Expert Látásszakértők kiemelkednek a többi optikus közül nagyszerű szaktudásuknak köszönhetően
  4. Megtalálhatja őket boltkeresőnkben, így egyszerűen megkeresheti a lakhelyéhez legközelebb található Essilor Expert partneroptikát
HHonnan ismerheti fel az Essilor Expert Látásszakértőket?
HHonnan ismerheti fel az Essilor Expert Látásszakértőket?

TALÁLJA MEG A LAKHELYÉHEZ LEGKÖZELEBBI ESSILOR EXPERT LÁTÁSSZAKÉRTŐT!