Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > HÍREK > Újra az első 100-ban a Forbes listáján
Újra az első 100-ban a Forbes listáján
Az Essilor ismét az első 100-ban szerepel a Forbes magazin leginnovatívabb vállalatokat rangsoroló listáján

Az Essilor ismét szerepel - immár 6. éve - a Forbes magazin leginnovatívabb vállalatokat rangsoroló listáján, olyan nagy cégeket megelőzve, mint a Coca-Cola, a Colgate vagy a SABMiller.

Az Essilor küldetése a Tökéletes látás, elsődleges célja a rossz látással élők számának visszaszorítása világszerte. Az egészséges látás jegyében Kutatás és Fejlesztés laboratóriumában 6 különböző területre fókuszál: presbyopiával élő 45 éven felettiek, myopiával élő fiatal felnőttek, az egészséges látás megőrzése szolgáló eszközök, polarizált, fényre sötétedő és napszemüveglencsék, valamint figyelmet fordít olyan eladást segítő innovációs technológiákra és üzleti modellekre is, amelyek segítik a szemkorrekció nélkül élő rossz látókat vagy szemüveg vásárlókat a legjobb választásban.

Az Essilor 1972 óta világvezető az optikai piacon: 100 országban van jelen több mint 61 000 alkalmazottal, emellett vezető szerepet tölt be az innováció területén. Árbevételének 5%-át (évi 200 millió eurót) költi kutatásra és fejlesztésre és 3 nagy innovációs központjában 500 főállású kutatómérnök dolgozik azon, hogy minél magasabb szintű megoldást biztosítson a különböző látásproblémákra.

Termékportfóliónk 5 600 szabadalommal védett és olyan egyedülálló termékeket tartalmaz, mint a Varilux S multifokális lencse, az egyetlen teljes körű, első és hátsó oldali UV védelemmel rendelkező Crizal UV felületvédelem, az elektronikus kijelzők által kibocsátott káros kék fény ellen védelmet nyújtó Crizal Prevencia réteg, valamint a tartós páramentességet biztosító Optifog szemüveglencse. Az Essilor legújabb innovációja a digitális eszközökhöz kialakított Essilor Eyezen szemüveglencse, amely segíti a viselőt az apró betűk olvasásában, és csökkenti a szemfáradtságot. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően hamarosan a Transitions fényre sötétedő lencsék választéka is új, gyönyörű színekkel bővül, így egyre szélesebb palettáról választhatjuk majd ki a szemüvegkeretünkhöz és stílusunkhoz legjobban illő fényre sötétedő lencséket.


Forbes: The Worlds's Most Innovative Companies


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret