Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > HÍREK > Az Essilor ismét az első százban a Forbes magazin listáján
Az Essilor ismét az első százban a Forbes magazin listáján
 
​A Forbes magazin leginnovatívabb vállalatokat rangsoroló 100-as listáján az Essilor International 2015-ben is szerepel, olyan nagy cégeket megelőzve, mint a Coca-Cola, a Colgate vagy a H&M.


Az Essilor 1972 óta világvezető az optikai piacon: 100 országban van jelen több mint 60 000 alkalmazottal, emellett vezető szerepet tölt be az innováció területén. Árbevételének 5%-át (évi 150 millió eurót) költi kutatásra és fejlesztésre és 3 nagy innovációs központjában 500 főállású kutatómérnök dolgozik azon, hogy minél magasabb szintű megoldást biztosítson a különböző látásproblémákra.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékportfóliónk összesen 5 600 szabadalommal védett, és olyan egyedülálló termékeket tartalmaz, mint a Varilux S multifokális lencse, az egyetlen teljes körű, első és hátsó oldali UV védelemmel rendelkező Crizal UV felületvédelem, az elektronikus kijelzők által kibocsátott káros kék fény ellen védelmet nyújtó Crizal Prevencia réteg, valamint a tartós páramentességet biztosító Optifog szemüveglencse.


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret