Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > HÍREK > Látás Világnapja 2016
Látás Világnapja 2016
 
lathatatlan_kiallitas_JO_magyar_egysoros_inverz.jpg
Együttműködés a Láthatatlan Kiállítással

Az Essilor hosszú távú együttműködésbe kezd a Láthatatlan Kiállítással, amelynek első lépéseként a Látás Világnapja alkalmából egész napos, a látogatók számára díjmentes látásellenőrzést végez a kiállítás területén 2016. október 13-án 10 órától.
Az Essilor a világ vezető szemüveglencse gyártójaként küldetésének tekinti, hogy minél több ember számára biztosítson lehetőséget a tökéletes látásra. A látásvizsgálaton résztvevők számára kedvezményes szemüveglencse vásárlásra beváltható ajándék kuponnal kedveskedünk. 

Szeretettel várjuk Önöket a Millenáris B épületében!


Ingyenes szemészeti szűrés Gyöngyösön

A nem megfelelő látás a világ egyik legelterjedtebb szemproblémája, amelynek fontosságát meglehetősen alulbecsülik. 4.3 milliárd embert érint a Földön, és ebből 2.5 milliárd ember nem visel semmilyen korrekciós eszközt annak ellenére, hogy manapság egyszerű és megbízható megoldások léteznek a látási rendellenességek korrigálására. Mivel a látásromlás felismerése elengedhetetlen lépés ahhoz, hogy felvegyük a harcot annak következményeivel, az Essilor idén is világméretű felrázó kampányt indít a Látás Világnapja alkalmából.

Hazánkban jelenleg másfél millió embernek nincs korrigálva a látása vagy nem megfelelő korrekciót visel. Közülük nagy számban vannak azok, akik nincsenek tudatában annak, hogy szükségük lenne látáskorrekcióra, vagy nem járnak rendszeresen ellenőrzésre, hogy megtudják, milyen a számukra ideális korrekció.

A Látás Világnapja alkalmából az Essilor támogatásával 2016. október 13-án, csütörtökön 9-16 óráig ingyenes szemészeti szűrésen vehetnek részt az érdeklődők Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja keretében Gyöngyösön.

Cím: 3200 Gyöngyös, Jókai Mór u. 11.


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret