Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > HÍREK > Megújult a Crizal és a Transitions
Megújult a Crizal és a Transitions
Kettős védelem az UV sugárzás és az erős fény ellen mindenkinekA megfelelő UV védelem napjainkban elengedhetetlen mindenhol és mindenkor, minden élethelyzetben és mindenki számára. Különösen veszélyeztetettek a gyermekek, hiszen az ő szemlencséjük még nem fejlődött ki teljesen, ezért sokkal érzékenyebb a káros UV sugárzásra.
Ezért az Essilor kifejlesztette az új Crizal családot, mely mindenki számára teljes körű (első és hátsó oldali) UV védelmet nyújt színezetlen, fényre sötétedő és napszemüveglencsék esetén is, miközben továbbra is legyőzi a tiszta látás 5 ellenségét.

További információkért a megújult Crizal családról, kattintson ide!
Az erős napsugárzás okozta diszkomfort érzés akár szem- és fejfájáshoz is vezethet. A Crizal Transitions szemüveglencsék legújabb generációja kettős védelmet nyújt: az UV sugárzást és az erős fényt is hatékonyan kiszűri, hogy viselője minden helyzetben tökéletesen tiszta és éles látásélményben részesüljön. A Transitions VII szemüveglencsék, a fényre sötétedő Transitions szemüveglencsék legújabb generációja érzékenyebben reagál az indirekt napsütésre és magas hőmérsékleten még jobban besötétedik, mint az előző generáció.

További információkért a Crizal Transitions szemüveglencsékről, kattintson ide!


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret