Cikkeink látásunkról 3 perc Az oldal minimum olvasási ideje

Színezze újra stílusát a Transitions lencsékkel!

Megosztás

Honlapunkon a szemüvegviselést általában tudományos szempontból vizsgáljuk. Egy jól megválasztott szemüveg azonban a kitűnő látásélményen túl sokkal többet nyújthat még. Például a különböző lencseszínezéseknek köszönhetően divatos kiegészítője lehet megjelenésünknek.

Arról már volt szó, fényvédelmi szempontból miért érdemes fényre sötétedő lencsét viselni. Transitions termékcsaládunkat azonban más ok miatt is megéri választani: széles színválasztéka közül mindenki megtalálhatja azt az árnyalatot, ami tökéletesen kiegészíti és különlegessé teszi a kinézetét.

Transitions, Transitions Xtractive és Transitions Xtractive Polarized fényre sötétedő kivitelben elérhető lencseszínezések

Szürke

Egyszerű, de nagyszerű árnyalat, ami bármihez illik! Nőknek és férfiaknak egyaránt ideális. Elegáns megjelenést kölcsönöz a klasszikus stílus kedvelőinek, akik szeretik a minimalista, időtlen összeállításokat.

 

Barna

Szintén az alapszínek közé sorolható, mégis egyediséget nyújt a viselőnek. Természetesen illeszkedik bárki bőr- és hajszínéhez, és ideális mindkét nemnek egyaránt. Azoknak ajánljuk, akik a szürkénél finomabb árnyalatra vágynak és olyan neutrális színt keresnek, ami mindenhez passzol.

 

Szürkészöld

Ez az árnyalat karakteres hatást kelt, mégis a natúr színek közé sorolható. Természetes szín, a sötét fenyőerdők elragadó árnyalatait idézi. Tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik a természet gyönyörű színeit, de mégis klasszikus és egyben elegáns árnyalatú lencsét keresnek.

Transitions fényre sötétedő  lencseszínezések

Zafír

Ez az izgalmas kék szín a tenger és az égbolt árnyalatait adja vissza és magabiztosságot sugároz. Hideg hatása miatt általában a “tél” típusoknak áll a legjobban. Olyanoknak ajánljuk, akik szeretnek kísérletezni megjelenésükkel és egy olyan lencsére vágynak, ami szinte öltözteti őket.

 

Ametiszt

Igazi divatszín. Az orgona, lilaakác és levendula színeit idézi fel, ezzel ellenállhatatlanságot és modernséget kölcsönözve a viselőnek. Azokhoz illik legjobban, akik imádnak vonzóan öltözködni és szeretik a romantikus stílust.

Borostyán

Uniszex aranybarna árnyalat a klasszikus stílusok szerelmeseinek! A borostyán színezés régies hatást kelt. Könnyen párosítható más árnyalatokkal, mégis egyediséget sugároz és jellegzetes megjelenést biztosít. Tökéletes választás azoknak, akiknek fontos a divat és a karakteresség, de mégis visszafogott, vintázs hatást szeretnének elérni.

 

Smaragd

Sokoldalú, igazán modern árnyalat - teljesen más hatást kelt attól függően, hogy milyen színekkel párosítjuk. Barna vagy bézs tónusokkal diszkrét, de mégis sikkes megjelenést nyújt, szürkével könnyen kombinálható a mindennapokban, feketével pedig fényűző, elegáns hangulatot kelt. Kísérletező kedvűeknek ajánljuk, akik szeretnék a sötétzöld árnyalat luxus hangulatát becsempészni mindennapjaikba.

 

Transitions Xtractive Style Mirrors fényre sötétedő kivitelben elérhető lencseszínezések

Ezekre a Transitions Xtractive lencsékre plusz tükrös réteg kerül, így besötétedve tükrös napszemüvegként funkcionálnak. Emiatt ezeket a színeket elsősorban második, kiegészítő szemüvegnek ajánljuk

Ezüst

Ez a fémes csillogású ezüst színezés sportos megjelenést nyújt, de a megfelelő öltözékkel és ékszerekkel kombinálva izgalmas, elegáns hatást is kelthet. Bármivel könnyedén kombinálható szín, mégis modernséget és ragyogást kölcsönöz a viselőnek.

 

Arany

Egy örökké divatos szín, amelyet mindenki a kifinomult stílussal azonosít. Sötétebb bőrtónusokkal lenyűgöző hatást kelt, főleg, hogyha arany ékszerekkel párosítjuk, amelyek tökéletesen illenek ehhez a metálos csillogású árnyalathoz.

Ibolyakék

Merész, lélegzetelállító szín nőknek és férfiaknak egyaránt. Kerettől függően egy sportos vagy sikkes megjelenés tökéletes kiegészítője lehet. Egyediséget és határozottságot sugároz és az óceán mélyének árnyalatait adja vissza.

Zöldeskék

Legkülönlegesebb elérhető színezésünk, ami a természet gyöngyházfényű árnyalatait idézi elő. Egyedi kiegészítő, amely azokhoz illik legjobban, akik igazán ki szeretnének tűnni a tömegből és meg szeretnék mutatni a világnak páratlan stílusukat.

Sikerült megtalálnia az Önhöz legjobban illő színt? Keresse fel az Ön lakhelyéhez legközelebb található Essilor partner optikánkat és dobja fel megjelenését a Transitions fényre sötétedő lencsék lenyűgöző színeivel!