Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > RÓLUNK > Essilor International
Essilor International
 
Az Essilor, mint globális vállalat

Az Essilor a világ vezető szemüveglencse gyártója. A világ 54 országában jelen lévő csoport sikerének titka az az innovációs stratégia, amely több, mint 160 éve meghatározza tevékenységét.

A tervezéstől a gyártásig, a cégcsoport szemüveglencsék széles választékát fejleszti folyamatosan a szemproblémák korrigálására és a szem védelmére. Küldetése, hogy a világ minden részén, mindenki számára lehetővé tegye az igényeit legtökéletesebben kielégítő szemüveglencsék viselését. Ezért évente 150 millió eurót költ kutatásra és fejlesztésre (K+F), ezáltal biztosítva az egyre növekvő hatékonyságú termékeket.

Az Essilor vezető márkái a Varilux®, a Crizal®, az Optifog® és az Xperio® .

Az Essilor az optikai piacon világvezető innovációban*

forbes_MIC2017_.jpg

Több, mint 160 éve helyezi az Essilor stratégiájának középpontjába az innovációt.


A csoport évente 150 millió eurót költ kutatásra és fejlesztésre (K+F) és mintegy 550 kutatót foglalkoztat világszerte 3 Innovációs és Technológiai Centrumában.

Partnerhálózatán keresztül, mely egyetemeket, ipari csoportokat valamint kis- és középvállalatokat foglal magába, az Essilor termékei, szolgáltatásai és marketing stratégiája szintjén is alkalmazza az innovációs technikákat.

Az innováció iránti elkötelezettség azt is jelenti, hogy a szemüvegviselők és igényeik egyaránt a középpontba helyeződnek, amint az a Live Optics programban is történik.

Az állandó megújulásért folytatott harc garantálja, hogy vevőinknek mindig a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújthassuk.

*A Forbes magazin leginnovatívabb vállalatokat rangsoroló 100-as listáján az Essilor International 2017-ben is szerepel.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret