Szemüveglencsék

Ellenőriztesse látását

A tökéletes lencse kiválasztása három lépcsőből áll. Első lépésben ki kell választania a megfelelő korrekciós lencsét a szemvizsgálat eredményének megfelelően. Látását javíthatja akár egyfókuszú (Eyezen™) vagy multifokális (Varilux®) lencsékkel is.

Eyezen

Az Essilor Eyezen tökéletes választás távoli szemüvegként, és emellett segíti szemét a közelre fókuszálás közben. A szem a hosszantartó megerőltetés hatására elfárad, azonban az Essilor Eyezen szemüveglencsék segítenek átlendülni ezen az állapoton!

Varilux

A Varilux multifokális szemüveglencse tökéletes és éles képet biztosít olvasáshoz, távolra tekintéshez, és munkatávolságra. A világ elsőszámú szemüveglencse márkája 96%-os elégedettséggel.

Védje szeme egészségét

Ne csupán látásélességét korrigáltassa, hanem gondoljon szeme egészségére is, és védekezzen a legmegfelelőbb lencsével a káros UV és kék fény ellen.

Transitions®

Használja ki a Transitions light intelligent technológiát a megerőltetés nélküli látásért. Optimalizálva a szemünkbe jutó fény mennyiségét, a Transitions light intelligent technológia csökkenti a szemfáradtságot.

Legyen látása tökéletesen éles!

Döntse le a korlátokat a korrekció és a védelem terén. Védje szemét a tükröződésektől, szennyeződésektől, karcoktól a tökéletes látásélmény érdekében. Lássa a lehető legtisztábban a világot!

Crizal felületkezelések

Kérje lencséit Crizal felületvédelemmel! Így látása tökéletesen éles lesz és megvédi lencséit a tiszta látást gátló szennyeződésektől és karcolásoktól.