Lásson tisztábban és élesebben!

Crizal Easy Pro

A legkönnyebben tisztítható anti-reflex réteg¹

Előnyök

Karcállóság

Kiemelkedő karcállóság a hosszan tartó tiszta látásélmény érdekében

Védelem a káros UV-fénnyel szemben

100%-os védelem az UVA és UVB sugárzással szemben

Csökkenti a napsütés okozta tükröződést

Megszünteti a vakító tükröződést, miközben javítja a színérzékelést

Maszatolódás elleni védelem

Kiemelkedő ellenállóság a lencse felületén

Kiváló tisztíthatóság és tükröződés csökkentés

Smink, ujjlenyomat, hajszál, szennyeződések, eső... szemüvegviseléskor gyakran szembesülünk hasonló problémákkal, emiatt naponta többször kell tisztítanunk lencséinket.

A Crizal Easy Pro külső rétege oleofób, hidrofób és antisztatikus tulajdonságú - ezenfelül átfogó védelmet biztosítanak a láthatatlan káros UV sugárzás ellen - így tökéletes megoldást biztosít a szennyeződések, a por és a víz ellen.

Próbálja fel virtuálisan az Essilor lencséket!

Válasszon egy tetszőleges Essilor lencsét majd próbálja fel az Önnek tetsző, különböző kereteket! Így megtalálhatja az arcformájához és stílusához legjobban illő választást.

Virtually try your Crizal lenses on!
Próbálja fel virtuálisan az Essilor lencséket!

 

Egyszerű tisztítás, egyszerű élet

 

A mindennapi életben lencséinket folyamatosan szennyeződés, por és víz érheti.

Egy átlagos szemüvegviselő 20 ezerszer törli meg lencséit mielőtt cserélné azokat2. Ez majdnem 60 óra minden évben3.

Crizal® EasyPro  technológiája egyedülállóan könnyűvé teszi a tisztítást, és magas ellenállóságot biztosít a szennyeződésekkel, porral és a vízzel szemben.

 

Optikus keresése

 

Kapcsolódó termékek

Lásson Ön is jobban!

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

További információk

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk

 

1Based on sliding angle criteria, amongst the most known lenses brands by consumers (MSW brand tracking 2018 in 17 countries). 2Essilor Estimations - France, USA, India - based on the following: average number of times cleaned/week, number of times wiped, «wipe» corresponding to a one-way cleaning motion, and eyeglass replacement rate. 3Estimating 20 seconds per wiping.