Lásson tisztábban és élesebben!

Crizal Prevencia

A látható védelem

Előnyök

Káros ibolya-kék fény elleni védelem

Káros ibolya-kék fény elleni védelem - A lencsék nagyban lecsökkentik a kék fény szembe jutását

UV védelem

A lencsék 100%-os védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugarakkal szemben

Por taszító

Lencséink portaszító tulajdonsággal rendelkeznek

Víz lepergetés

A lencsékről egyből lepereg a víz

A látható védelem

Digitális kijelzők, irodai fények, fénycsövek - a kék fény mindenhol jelen van, különösen a szabadban - hiszen a nap a legnagyobb forrása. A kék színkép részeként fontos a mindennapok során az alvási ciklus szabályozása, amely nagyban hozzájárul a hangulatunkhoz és a kognitív teljesítményünkhöz. Azonban nem minden árnyalata hasznos. A hosszú távú és folyamatos találkozás a káros ibolya-kék fénnyel a szem hosszú távú károsodását eredményezheti.

Próbálja fel virtuálisan a Crizal Prevencia lencséket!

Válasszon egy tetszőleges Crizal Prevencia lencsét majd próbálja fel az Önnek tetsző, különböző kereteket! Így megtalálhatja az arcformájához és stílusához legjobban illő választást. A kiválasztott szemüvegről képet készíthet, letöltheti és megoszthatja ismerőseivel.

Próbálja fel virtuálisan a Crizal Prevencia lencséket!

 

A Crizal Prevencia felüeltkezelést az egész család részére ajánljuk

A káros fény sugarak ugyanúgy veszélyesek a szemünkre, mint ahogyan a bőrünkre is, egy életen át halmozódik, felgyorsítva a szem öregedését és a szürkehályog megjelenését.

A közelmúltban fedezték fel, hogy az ibolya-kék fény mennyire káros a retina sejtekre. Ezáltal hosszútávú károsodást okoz a szemnek, amely hozzájárul a Makuladegeneráció (AMD) megjelenéséhez. A Crizal Prevencia réteg láthatóan visszatükrözi a káros ibolya-kék fényt a szemüveglencsékről, így védve a szem egészségét.

A Crizal Prevencia felületkezelés az egészségtudatos döntés

A digitális kijelzők használata közben a védelem maximális

Szelektív működés

A Crizal Prevencia a káros fényt szűri, a jótékony fényt pedig átengedi, így a szükséges türkiz árnyalat segít a bioritmus beállításában

Nincs zavaró csillogás

A Crizal Prevencia felületkezelések nem rendelkeznek zavaró visszatükröződésekkel, mint más kék fény szűrő szemüveglencsék

Látható védelem

Szemüveglencséje folyamatosan szűri a káros ibolya-kék fényt, így digitális eszközök használata közben Ön tökéletes védelmet élvez

A Crizal Prevencia kifejezetten ajánlott az alábbi termékekhez

Lásson Ön is jobban!

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

További információk

Lásson Ön is jobban!

Varilux Digitime

Multifokális látásélmény hosszantartó számítógépes munkavégzés közben

További információk

Lásson Ön is jobban!

Eyezen

Ma már több mobiltelefon előfizetés van Magyarországon, mint a lakosság száma, és köszönhetően az új generációs alkalmazásoknak, hátorozottan több időt töltünk a mobiltelefonunkkal, mint korábban. Ez szemünkkel szemben hatalmas kihívásokat állít.

További információk