Lásson tisztábban és élesebben!

Crizal termékcsalád

Láthatatlan a védőpajzs a szemnek

Előnyök

Maszatolódás elleni védelem

Kiemelkedő ellenállóság a lencse felületén

Tökéletes átlátszóság

Esztétikus és minden irányból tükröződésmentes lencse

Optimális, tiszta látásélmény

Csökkenti a zavaró tükröződést az optimális, tiszta látásélmény érdekében

A Crizal a tiszta látás új szintjét hozza el

Élvezze a Crizal® lencsék által biztosított tiszta és éles látást!

A Crizal felületvédelem gondoskodik arról, hogy megvédje a szemét a tükröződésektől, és megvédje a lencséit a karcoktól, a szennyeződésektől, a portól, víztől és védje a szemét a káros UV és az ibolya-kék sugárzástól

Válasszon a Crizal felületvédelmek közül, az Ön igényeinek megfelelően!

Próbálja fel virtuálisan az Essilor lencséket!

Válasszon egy tetszőleges Essilor lencsét majd próbálja fel az Önnek tetsző, különböző kereteket! Így megtalálhatja az arcformájához és stílusához legjobban illő választást.

Virtually try your Crizal lenses on!
Próbálja fel virtuálisan az Essilor lencséket!

 

Lencsék a mindennapi kihívásokra tervezve

A Crizal lencséket a mindennapi használatot modellező, szigorú vizsgálati protokoll alapján tesztelték. 

.

Szkła zaprojektowane dla codziennego życia

 

Crizal felületkezelések 

A Crizal felületkezelések olyan innovatív technológiával készülnek, melyek megoldást nyújtanak a mindennapok során felmerülő kihívásokra.

Partnerüzleteink
The Crizal range

A Crizal lencsék kínálata

Crizal Sapphire HR

Crizal® Sapphire™ HR  kiemelkedő teljesítményének köszönhetően biztosítja a zavartalan látásélményt, kiemelkedő karcállóságának, szennyeződésekkel, vízzel és porral szembeni védelmének, UV védelmének és tökéletes átlátszóságának köszönhetően.

Bővebben
Crizal Sapphire HR

Crizal Rock

A mindennapok során bármikor adódhat olyan helyzet, amelyek kárt tehet szemüvegünkben. Ha Ön is vágyik a tiszta, zavartalan látásélményre, akkor válassza a Crizal® Rock™-otamely a legjobb védelmet biztosítja karcokkal és szennyeződésekkel szemben.

 

Bővebben
Crizal Rock

Crizal EasyPro

Sokat törölgeti szemüvegét az ujjlenyomatok, por, víz és egyéb szennyeződések miatt?

Tudjon meg többet a Crizal® EasyPRO ™ -ról, amely technológiájának köszönhetően egyedülállóan könnyűvé teszi a tisztítást a lencse mindkét felületén.

Bővebben
Crizal EasyPro

 

Kapcsolódó termékek

Lásson Ön is jobban!

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

További információk

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk

 

1Source: GfK - online consumer quantitative research 2016 - declarative results - USA, Spain, India, n=2406 wearers from 25-65yo. 2Essilor Estimations - France, USA, India - based on the following: average number of times cleaned/week, number of times wiped, «wipe» corresponding to a one-way cleaning motion, and eyeglass replacement rate. 3©Ipsos – Risky behaviours of eyeglasses wearers - online consumer quantitative research 2019 - declarative results - France, USA, n= 1600 eyeglasses wearers from 18-65yo. 4External laboratories tests and internal technical tests in 2019. combination here defined as the merger of 2 distinct criteria which are scratch resistance and smudge resistance - crizal® rock™ rated best on smudge resistance and equal on scratch resistance, compared to the most known lenses brands by consumers (msw brand tracking 2018 in 17 countries). Scratch resistance may vary depending on lens configuration. 5Based on sliding angle criteria, amongst the most known lens brands by consumers (msw brand tracking 2018 in 17 countries).