Védje meg látását!

Fiziológiás színezések

Előnyök

Nem torzítja a színeket

Lássa úgy a világot, amilyen valójában

Tökéletes UV védelem

Élvezze a napsütést tökéletes biztonságban

Fiziológiás színezések

A dioptriás napszemüveg kitűnő második szemüveg lehetőség: miközben teljeskörű védelmet biztosítanak az Essilor fiziológiás színezései, a környezet színei nem torzulnak. 

Színezett lencsével ellátott szemüvegét elkészíttetheti átmenetes színezéssel, akár vékonyított szemüveglencsével is

 

Gyakran előfordul, hogy a szemüvegviselők állandó, napfény elleni védelmet szeretnének, és ezért akár a szemüveget is szívesen cserélik színezetlen lencsés verzióról a színezett lencsés verzióra. Előnye a fényre sötétedő lencsékkel szemben, hogy akár sötétebb lencsével is készülhetnek ezek a szemüvegek, hátránya viszont, hogy mindig magunknál kell tartani a hagyományos szemüvegünket. Egy épületbe lépve kényelmetlen lehet, ha sötéten látjuk környezetünket. 

A színválaszték kiemelkedő, legalább 30 színből választhatunk egyszínű, vagy átmenetes színezéssel, és mindezt bármelyik lencsetípusra elérjük: egyfókuszú távoli/olvasó, multifokális szemüveglencse. 

Kérje színezett lencséjét kedvenc látszerészétől

Hasonló megoldásaink

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk

Lásson Ön is jobban!

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

További információk