Védje meg látását!

Eye Protect System

A láthatatlan védelem

Előnyök

Esztétikus

Az Eye Protect System lencsék nincsenek negatív hatással a színérzékelésre

UV blokkolás

Védelmet nyújt a káros UV sugárzás ellen - a 100%-os UV szűrőjének köszönhetően

Védelem a káros kék ibolya-fény ellen

3-szor nagyobb védelmet nyújt a káros ibolya-kék fénnyel szemben, mint az általánosan előírt lencsék

Magas fokú védelem

Az Eye Protect System lencsék védelmet biztosítanak a szemüveglencse elülső és hátsó oldalán egyaránt, azokkal a fényekkel szemben, amelyek károsan hatnak szemünk egészségére. Egyedülálló fény elnyelő tulajdonságának köszönhetően háromszor nagyobb védelmet nyújt a káros ibolya-kék fénnyel szemben, mint az általánosan előírt lencsék*, továbbá rendkívül hatékonyan nyeli el az UVA és UVB káros sugarait**. Az Eye Protect System lencsék a magas szintű védelmet esztétikus kialakítással párosítja - nincs látható jele a szemüveglencsék felületén lévő kék tükröződésnek, amely az ibolya-kék fény elnyelésére kialakított lencsék esetében gyakori jellemző.

Világunk jelentősen megváltozott, körülvesznek minket a technológia vívmányai, a mobiltelefonok, számítógépek, LCD tévék, vagy említhetjük a táblagépeket is. Ezek az eszközök mind kibocsátják az úgynevezett káros kék fényt, vagy ibolya-kék fényt. De nem hagyhatjuk szó nélkül a legnagyobb ibolya-kék fényt kibocsátó forrást, Napunk az egyik legnagyobb kibocsátója ennek a hullámhossz tartománynak. 

A fény látható tartományában található, de csak az utóbbi időben említett hullámhossztartomány befolyásolja biológiai óránkat, illetve hosszútávon képes lehet a retinális sejtek visszafordíthatatlan roncsolására is. 

 

 

Az Eye Protect System egy olyan technológia, amely elnyeli a káros kék fényt, ezáltal védi szervezetünket. 

Egyedülálló fény elnyelő tulajdonságának köszönhetően háromszor nagyobb védelmet nyújt a káros ibolya-kék fénnyel szemben, mint az általánosan előírt lencsék*, továbbá rendkívül hatékonyan nyeli el az UVA és UVB káros sugarait**. Az Eye Protect System lencsék a magas szintű védelmet esztétikus kialakítással párosítja - nincs látható jele a szemüveglencsék felületén lévő kék tükröződésnek, amely az ibolya-kék fény elnyelésére kialakított lencsék esetében gyakori jellemző.

Az Eye Protect System alapanyagú szemüveglencséket érdemes a prémium minőségű Crizal felületkezelésekkel választani, így tökéletes védelmet nyújtanak. 

Válassza új szemüveglencséjét Eye Protect System technológiával

Lásson Ön is jobban!

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

További információk

Lásson Ön is jobban!

Eyezen

Ma már több mobiltelefon előfizetés van Magyarországon, mint a lakosság száma, és köszönhetően az új generációs alkalmazásoknak, hátorozottan több időt töltünk a mobiltelefonunkkal, mint korábban. Ez szemünkkel szemben hatalmas kihívásokat állít.

További információk

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk