Védje meg látását!

Eye Protect System

A láthatatlan védelem

Előnyök

Esztétikus

Az Eye Protect System lencsék nincsenek negatív hatással a színérzékelésre

UV blokkolás

Védelmet nyújt a káros UV sugárzás ellen - a 100%-os UV szűrőjének köszönhetően

Ibolya-kék fény szűrés

3-szor hatékonyabban szűri az ibolya-kék fényt, mint az általánosan előírt lencsék

Magas fokú védelem

Az Eye Protect System lencsék védelmet biztosítanak a szemüveglencse elülső és hátsó oldalán egyaránt, azokkal a fényekkel szemben, amelyek károsan hatnak szemünk egészségére. Egyedülálló fény elnyelő tulajdonságának köszönhetően háromszor hatékonyabban szűri az ibolya-kék fényt, mint az általánosan előírt lencsék*, továbbá rendkívül hatékonyan nyújt védelmet az UVA és UVB káros sugarai ellen is**. Az Eye Protect System lencsék a magas szintű szűrést esztétikus kialakítással párosítja - nincs látható jele a szemüveglencsék felületén lévő kék tükröződésnek, amely az ibolya-kék fény szűrésére kialakított lencsék esetében gyakori jellemző.

Világunk jelentősen megváltozott, körülvesznek minket a technológia vívmányai, a mobiltelefonok, számítógépek, LCD tévék, vagy említhetjük a táblagépeket is. Ezek az eszközök bocsátják ki az úgynevezett ibolya-kék fényt. De nem hagyhatjuk szó nélkül a legnagyobb ibolya-kék fényt kibocsátó forrást, Napunk a legnagyobb kibocsátója ennek a hullámhossz tartománynak. 

 

Az Eye Protect System egy olyan technológia, amely szűri az ibolya-kék fényt.

Egyedülálló fény elnyelő tulajdonságának köszönhetően háromszor hatékonyabban szűri az ibolya-kék fényt, mint az általánosan előírt lencsék*, továbbá rendkívül hatékonyan nyeli el az UVA és UVB káros sugarait**. Az Eye Protect System lencse a magas szintű védelmet esztétikus kialakítással párosítja - nincs látható jele a szemüveglencsék felületén lévő kék tükröződésnek, amely az ibolya-kék fény szűrésére kialakított lencsék esetében gyakori jellemző.

Az Eye Protect System alapanyagú szemüveglencséket érdemes a prémium minőségű Crizal felületkezelésekkel választani, így tökéletes védelmet nyújtanak. 

Válassza új szemüveglencséjét Eye Protect System technológiával!

Lásson Ön is jobban!

Eyezen

Ma már több mobiltelefon előfizetés van Magyarországon, mint a lakosság száma, és köszönhetően az új generációs alkalmazásoknak, hátorozottan több időt töltünk a mobiltelefonunkkal, mint korábban. Ez szemünkkel szemben hatalmas kihívásokat állít.

További információk

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk