Lásson Ön is jobban!

Eyezen

Továbbfejlesztett egyfókuszú lencse a szemfáradtság csökkentésére azoknak, akik sok időt töltenek kijelzők előtt.

Előnyök

Digitális kijelzők olvashatósága - Javítja az apróbb karakterek olvashatóságát

- Javítja az apróbb karakterek olvashatóságát

Szeme nem fog elfáradni

Segít csökkenteni a szem megerőltetését - A viselők 84%-ának állítása szerint, csökkent szemfáradtságuk az Eyezen lencsék viselése közben

Jobb testtartás

10-ből 8 viselő tapasztal kevesebb nyaki- és hátfájdalmat

Lásson élesen szemerőltetés nélkül

A számítógépek, az okosórák és a telefonok világában minden eddiginél nagyobb szükségünk van egy szemüvegre, hogy szemünk számára megkönnyítsük a digitális létet. A kijelzők előtt eltöltött hosszas idő rendkívül megerőlteti szemünket és szemfáradtsághoz vezet. Az Eyezen egy általános távoli szemüveglencse design. Élesebb látást biztosít a hagyományos lencsékkel szemben és segít csökkenteni a szemfáradtság kialakulását. Az Eyezen mindenki számára elérhető, függetlenül attól, hogy orvos által javasolt, vagy csupán egy szemüvegre vágysz digitális eszközök használatához.

 

Előtte

Eyezen szemüveglencsék

Utána

Eyezen szemüveglencsék

Ha Ön sokat használja mobiltelefonját, számítógépét

 

Szemünk folyamatosan próbál alkalmazkodni a különböző távolságokra. Viszont mobiltelefonunkat közelebb tartjuk, mint a természetes olvasótávolság, ezért jobban igénybeveszi szemünket a mobilhasználat, mint az olvasás. 

 

Ebben az esetben Önnek nagy segítséget adnak az Eyezen szemüveglencsék, amelyek olvasórésze optimalizálva van az Ön korrekciójának, és használati szokásainak megfelelően

 

 

Fiataloknak kizárólag Eyezen lencséket ajánlok

Fiataloknak kizárólag Eyezen lencséket ajánlok

Mivel mindenki rendelkezik mobiltelefonnal, ezért jobban előtérbe kerültek az Eyezen szemüveglencsék. A hosszantartó mobilhasználat megterheli a szemünket, ezért elengedhetetlen, hogy olyan megoldást kínáljak vásárlóimnak, amely a legnagyobb komfortot biztosítja számukra

Erika Varilux Mester Optika

Gondoljon szeme egészségére és fokozza lencséje teljesítményét a maximális védelem érdekében.

Lásson tisztábban és élesebben!

Crizal Prevencia

Crizal Prevencia nagy mértékben hozzájárul a tökéletes lencse megoldáshoz kiszűrve a káros UV és ibolya-kék fényeket, miközben a természetes fényt továbbengedi.

További információk

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk

Védje meg látását!

Eye Protect System

Az Eye Protect System lencsék szűrik a mindennapi ibolya-kék fényt és az UV sugárzást.

További információk

Az Essilor Eyezen szemüveglencsék rendelésének alapja a tökéletes látásvizsgálat. Kérjük minden évben ellenőriztesse látását!