Lásson tisztábban és élesebben!

Optifog páramentes felületkezelések

Előnyök

Páramentes szemüveglencse

Ha munkája vagy hobbija során nem tudja elkerülni a lencsék párásodását, válassza az Optifog lencséket, amelyek garantáltan távoltartják a zavaró párát*

Teljes UV védelem

Több előny egyben: nem áll meg a pozitív tulajdonságok sora kizárólag a páramentességnél: hátsó oldali UV védelmét Optifog lencséje is garantálja

Bármelyik lencsére elérhető

Optifog felületkezelést bármilyen típusú szemüveglencsére rendelhet, legyen szó akár multifokális lencsékről, vagy munkaszemüvegről

Mondjon búcsút a szemüveglencsék párásodásának

Maszkot visel? Sportol? Párás helyen dolgozik? Bizonyára Önnek is párásodik szemüveglencséje. 

Az Essilor Optifog felületkezelése megoldást biztosít erre a problémára: a pára a felületkezelés gondozása esetén nem jelentkezik zavaró módon a szemüveglencse felületén

Előfordulnak élethelyzetek, amikor szemüvegünk bepárásodik. Maszk viselése vagy sportolás közben, párás közegben a levegőben található vízpára lecsapódhat a szemüveglencséken, jelentősen rontva a látásélményt.

Ezért fejlesztették ki az Optifog szemüveglencséket, melyek a megfelelő kezelés elvégzésével egész napos páramentes élményt biztosítanak Önnek.

A szemüveglencsék kezelése a lencséhez biztosított tisztítókendő segítségével történik: reggel mossa meg szemüvegét szappanos vízzel, majd törölje szárazra. Ezután az Optifog Smart kendővel törölje át a lencséket, és szemüvege egész napos  védettséget biztosít a kellemetlen párásodása ellen

Az Optifog felületkezelések mindegyik típusú szemüveglencsénkre elérhetőek: egyfókuszú, multifokális, munkaszemüveglencsék. Természetesen a Crizal UV nyújtotta UV védelmet is biztosítják a szemüveglencse hátsó felületén. 

Egész napos páramentesség

Kezelje szemüveglencséit a SMART kendővel, és egész nap meggátolja a párásodást

Láthatatlan szemüveglencse

Az Optifog szemüveglencsék a Crizal tükröződésmentesítő technológiának köszönhetően nem csillognak

Erős korrekció esetén elengedhetetlen

Ha a szemüveg az Ön számára nélkülözhetetlen, akkor a páramentesség elemi igény

A lencsék párásodása komolyan befolyásolja a munkavégzést, vagy szórakozást, főleg ha valakinek a szemüveg elengedhetetlen az életében

Intsünk búcsút a párának!

Ma, amikor a maszkviselés szinte mindennapos, bárki megfigyelheti a szemüvegek párásodását. Sajnos a jelenség ellen eddig nem tudtunk tenni: amint a körülmények megváltoztak, a pára lecsapódik a szemüvegen. Aki csak percekig viseli maszkot, még elviselhetőnek tűnik számára, azonban aki egész nap kénytelen viselni a munkájából kifolyólag, az komoly küzdelmet folytat a párásodással.
Mi ezért javasoljuk az Optifog szemüveglencséket, így a párásodás csak múltidő lesz: kockázatok nélkül végezhetjük felelősségteljes munkánkat, és emellett a szokásos Essilor védelmet is biztosítja szemüvegünk.
Az Optifog lencsék kezelése azonban a szokásosnál több odafigyelést igényel, mégis ma ez az a páramentes termék, amelynek használata a legkönnyebb: a napi, szokásos tisztítás után szárazra töröljük a szemüveglencséket, és a lencséhez biztosított speciális kendővel kell felvinni a páramentes tulajdonságot erősítő felületkezelést.
Ezzel egész napra páramentes lesz a szemüvegünk, és nem fog minket akadályozni a munkánkban, vagy sporttevékenységünk közben.
Kinek ajánlott az Optifog szemüveglencse?
A maszkviselés ajánlott idejében az orvosok, nővérek, buszvezetők, bolti dolgozók, futárok egészen biztosan élvezni fogják a páramentes szemüveget, de ezen felül kiváló a futók, kajakozók számára, akiknek erősen ívelt napszemüvege biztosan sokszor párásodik.

Márton

Próbálja ki az Optifog felületkezelést az alábbi szemüveglencséken

Lásson Ön is jobban!

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

További információk

Lásson Ön is jobban!

Eyezen

Ma már több mobiltelefon előfizetés van Magyarországon, mint a lakosság száma, és köszönhetően az új generációs alkalmazásoknak, hátorozottan több időt töltünk a mobiltelefonunkkal, mint korábban. Ez szemünkkel szemben hatalmas kihívásokat állít.

További információk

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk

Az Optifog szemüveglencsék páramentes tulajdonságát a speciális felületkialakítás és a Smart kendő együttesen biztosítják. Amennyiben a lencsék tisztítása nem megfelelő kendővel történik, a lencsék páramentes hatása romlik. Kérjük egyeztessen látszerészével, hogy mikor szükséges a kendőt cserélni!