Lásson tisztábban és élesebben!

Optifog páramentes felületkezelések

Előnyök

Páramentes szemüveglencse

Ha munkája vagy hobbija során nem tudja elkerülni a lencsék párásodását, válassza az Optifog lencséket, amelyek garantáltan távoltartják a zavaró párát*

Teljes UV védelem

Több előny egyben: nem áll meg a pozitív tulajdonságok sora kizárólag a páramentességnél: hátsó oldali UV védelmét Optifog lencséje is garantálja

Bármelyik lencsére elérhető

Optifog felületkezelést bármilyen típusú szemüveglencsére rendelhet, legyen szó akár multifokális lencsékről, vagy munkaszemüvegről

Ellenálló a karcokkal szemben

2 évig garantáltan tiszta látás, hiszen az Essilor Prémium Garancia érvényes az Optifog szemüveglencsékre

Láthatatlan szemüveglencse

Az Optifog szemüveglencsék a Crizal tükröződésmentesítő technológiának köszönhetően nem csillognak

Mondjon búcsút a szemüveglencsék párásodásának

Maszkot visel? Sportol? Párás helyen dolgozik? Bizonyára Önnek is párásodik szemüveglencséje. 

Az Essilor Optifog felületkezelése megoldást biztosít erre a problémára: a pára a felületkezelés gondozása esetén nem jelentkezik zavaró módon a szemüveglencse felületén

Optifog szemüveglencsék, garantált páramentességgel

Előtte

Párásodó szemüveglencsék

Utána

Optifog páramentes szemüveglencsék
Két technológiát kombináló egyedi pára elleni rendszer

Az Optifog egyedülálló párásodás gátló rendszere két szabadalmaztatott technológiát ötvöz: az Optifog lencsekezelést és a párásodás gátló molekulákkal ellátott törlőkendőt, amely aktiválja az Optifog lencse erejét. Egyszerűen törölje le lencséit a kendővel és élvezze a tiszta látás nyújtotta előnyöket. 

A maszk felkerül, a szemüveg párásodik!

Előfordulnak élethelyzetek, amikor szemüvegünk bepárásodik. Maszk viselése vagy sportolás közben, párás közegben a levegőben található vízpára lecsapódhat a szemüveglencséken, jelentősen rontva a látásélményt.

Korábban a bepárásodott szemüveg ritkán előforduló, bosszantó tényező volt, azonban ahogy egyre többen viselünk arcmaszkot védelem céljából, új normává vált a probléma. Az Optifog exkluzív párásodás gátló technológiája segít csökkenteni a zavaró gőz és pára megjelenését a lencsén. Tisztább lencsék az új életmódhoz

Hogyan működik?

A szemüveglencsék kezelése a lencséhez biztosított tisztítókendő segítségével történik: reggel mossa meg szemüvegét semleges pH értékű tisztítóval, vagy speciális szemüvegtisztító eszközökkel, majd törölje szárazra. Ezután az Optifog Smart kendővel törölje át a lencséket, és szemüvege egész napos  védettséget biztosít a kellemetlen párásodása ellen

A tisztítókendőket megközelítőleg 400-500 használat után cserélje kedvenc optikai szaküzletében!

Páramentes szemüvegek otthon és a munkahelyen

Szemüvegviselőként több, mint valószínűen tapasztalta már, hogy lencséi bepárásodnak miután hideg környezetből egy magasabb hőmérsékletűbe lép be, vagy amikor kinyitja a sütő ajtaját. A lencséken kialakuló köd egész sokáig is látható, és ez frusztráló, homályos látást okoz, súlyosabb esetekben a szemüveg levételére, és tisztogatására is szükség lehet. Az Optifog használatával egész nap élvezheti a páramentes látást, csupán a törlőkendőnek köszönhetően. 

Az Optifog felületkezelések mindegyik típusú szemüveglencsénkre elérhetőek: egyfókuszú, multifokális, munkaszemüveglencsék. Természetesen a Crizal UV nyújtotta UV védelmet is biztosítják a szemüveglencse hátsó felületén. 

Egész napos páramentesség

Kezelje szemüveglencséit a SMART kendővel, és egész nap meggátolja a párásodást

Láthatatlan szemüveglencse

Az Optifog szemüveglencsék a Crizal tükröződésmentesítő technológiának köszönhetően nem csillognak

Erős korrekció esetén elengedhetetlen

Ha a szemüveg az Ön számára nélkülözhetetlen, akkor a páramentesség elemi igény

Tartós lencsék

A szemüveglencsék tartósságát több tényező határozza meg. Az Optifog szemüveglencsék tartósságát az állandó viselés, a felületkezelés és alapanyag minősége egyöntetűen garantálják

Védi a szemet az UV fénytől

Az Essilor Crizal felületkezelések hátsó oldali UV védelemmel rendelkeznek

Ellenálló a karcokkal szemben

2 évig garantáltan tiszta látás, hiszen az Essilor Prémium Garancia érvényes az Optifog szemüveglencsékre

A lencsék párásodása komolyan befolyásolja a munkavégzést, vagy szórakozást, főleg ha valakinek a szemüveg elengedhetetlen az életében

Intsünk búcsút a párának!

Ma, amikor a maszkviselés szinte mindennapos, bárki megfigyelheti a szemüvegek párásodását. Sajnos a jelenség ellen eddig nem tudtunk tenni: amint a körülmények megváltoztak, a pára lecsapódik a szemüvegen. Aki csak percekig viseli maszkot, még elviselhetőnek tűnik számára, azonban aki egész nap kénytelen viselni a munkájából kifolyólag, az komoly küzdelmet folytat a párásodással.
Mi ezért javasoljuk az Optifog szemüveglencséket, így a párásodás csak múltidő lesz: kockázatok nélkül végezhetjük felelősségteljes munkánkat, és emellett a szokásos Essilor védelmet is biztosítja szemüvegünk.
Az Optifog lencsék kezelése azonban a szokásosnál több odafigyelést igényel, mégis ma ez az a páramentes termék, amelynek használata a legkönnyebb: a napi, szokásos tisztítás után szárazra töröljük a szemüveglencséket, és a lencséhez biztosított speciális kendővel kell felvinni a páramentes tulajdonságot erősítő felületkezelést.
Ezzel egész napra páramentes lesz a szemüvegünk, és nem fog minket akadályozni a munkánkban, vagy sporttevékenységünk közben.
Kinek ajánlott az Optifog szemüveglencse?
A maszkviselés ajánlott idejében az orvosok, nővérek, buszvezetők, bolti dolgozók, futárok egészen biztosan élvezni fogják a páramentes szemüveget, de ezen felül kiváló a futók, kajakozók számára, akiknek erősen ívelt napszemüvege biztosan sokszor párásodik.

Márton

Próbálja ki az Optifog felületkezelést az alábbi szemüveglencséken

Lásson Ön is jobban!

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

További információk

Lásson Ön is jobban!

Eyezen

Ma már több mobiltelefon előfizetés van Magyarországon, mint a lakosság száma, és köszönhetően az új generációs alkalmazásoknak, hátorozottan több időt töltünk a mobiltelefonunkkal, mint korábban. Ez szemünkkel szemben hatalmas kihívásokat állít.

További információk

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk

Az Optifog szemüveglencsék páramentes tulajdonságát a speciális felületkialakítás és a Smart kendő együttesen biztosítják. Amennyiben a lencsék tisztítása nem megfelelő kendővel történik, a lencsék páramentes hatása romlik. Kérjük egyeztessen látszerészével, hogy mikor szükséges a kendőt cserélni!