Lásson tisztábban és élesebben!

AVA technológiával rendelhető szemüveglencsék

Előnyök

1/100 dioptria pontosságú vizsgálat

Legújabb innovációnknak köszönhetően a vizsgálat egy teljesen új szintre kerül

Személyre szabott szemüveglencsék

személyre szabott mérésekkel a keret beállításait is figyelembe vehetjük, garantáltan egyedi szemüveg készítéséhez

Legmagasabb szintű opció

Az AVA opció a prémium szemüveglencséket egy újabb szintre helyezi, így új szemüvege tökéletesen az Ön látásigényének megfelelően készül

A látásvizsgálat és szemüveglencse gyártás új etalonja

Új etalon a szemüveglencse gyártásban. Az AVA technológia új szintre emelte a vásárlói élmény fogalmát 1/100 dioptria pontosságú látásvizsgálattal, és ezen lencsék tökéletes gyártásával. A gyártástechnológia maximálisan alkalmazni tudja a vizsgálat során meghatározott értékeket. 

A látásunkkal kapcsolatos kérdések már régóta foglalkoztatja a különböző tudományágakat. Szemészeti, optikai szempontból közelítjük meg a látásélességet, a végeredmény pedig a páciens által érzékelt látásélmény. Bizony, nem véletlen, hogy az élmény szót használjuk, hiszen látás és látás között is lehet hatalmas különbség, annak ellenére, hogy a szemvizsgáló helyiségekben elhelyezett táblákon minden számot végig tudunk olvasni, még a legapróbbakat is.

Gondolta volna, hogy például a kék szín 200 árnyalatát tudjuk megkülönböztetni? De vajon melyik a kedvencünk? Megnevezni nem tudjuk, de ha meg tudnánk nézni összehasonlítva azokat, könnyebb lenne választanunk.

A szemvizsgálat során is azt kérjük a pácienstől, hogy válasszon két opcióból. Az AVA mérés során több opció közül kell választani, és felváltva mutatjuk a század dioptria pontosságú és a negyed dioptria pontosságú képek közül a különböző lehetőségeket. Így a vizsgálat során egyre szűkülő lehetőségek közül végül kiválasztásra kerül az a korrekció, amely a legtökéletesebb képet biztosítja szemüvegben. 

 

 

Az eszköz, amely lehetővé teszi a vizsgálatot

A legújabb vizsgálati módszer a Vision R 800 elnevezésű foropter segítségével végzett látásvizsgálat. Az eszköz egy egyedülálló technológiának köszönhetően század léptékekkel képes változtatni a benne lévő lencse törőerejét, így a páciensnek olyan érzése van a vizsgálat közben, mintha a saját szemével fókuszálna. Ráadásul olyan gyorsan történik mindez, hogy nagyon könnyű dönteni két dioptria között. A végeredmény, hogy század léptékben tudunk felírni szemüvegdioptriát, azt, amelyik a páciensünk számára a legjobb élményt biztosította. Könnyedén szemléltethető a különbség az új, elkészítésre váró dioptria és a régi, eddig viselt szemüveg dioptriája között.

Különleges látásvizsgálat

 

Hogy készül ebből az adatból szemüveg?

A lencsegyártás a digitális technológiáknak köszönhetően lehetővé teszi, hogy legyártsuk ezeket a század léptékkel felírt dioptriákat. Az AVA opcióval rendelt szemüveglencsék azt a látásélményt nyújtják Önnek, amit a látásvizsgálat során kiválasztott, jobbnak érzett.

1/100 dioptria pontosságú gyártástechnológia

 

 

 

AVA lencséket értékesítő üzletek listájáért kattintson ide

Miért érdemes az AVA vizsgálatot választani?

Bár a technológia még csak korlátozott helyen érhető el, az AVA technológiát használó üzletek száma folyamatosan növekszik

AVA látásvizsgálat: a középpontban Ön van

a Vision R-800-al végzett vizsgálatok kizárólag az Ön válaszaira épülnek

AVA látásvizsgálat: a biztonság

A vizsgálat során kevesebb a kontakt a vizsgáló személy és a páciens között, és emellett a vizsgálat rövidebb ideig tart

AVA látásvizsgálat: a végeredmény

Egyértelmű választási lehetőségek, jól szemléltethető különbségek segítik Önt a vizsgálat során

Lásson Ön is jobban!

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

További információk

Lásson Ön is jobban!

Eyezen

Ma már több mobiltelefon előfizetés van Magyarországon, mint a lakosság száma, és köszönhetően az új generációs alkalmazásoknak, hátorozottan több időt töltünk a mobiltelefonunkkal, mint korábban. Ez szemünkkel szemben hatalmas kihívásokat állít.

További információk

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk