Lásson tisztábban és élesebben!

Ismerje meg szeme titkos kódját

Az apró különbségek teszik egyedivé szemünket, és ezek a különbségek egyedi megoldásokat is igényelnek. Ismerje meg szeme titkos kódját, amely meghatározza különlegességét

Előnyök

Dioptria optimalizálás felsőfokon

Az Eyecode mérés végeredménye a gyártási folyamat előkészítése. Eredménye az Ön látási igényeinek leginkább megfelelő szemüveglencse

Egyedi érték több millió kombinációból

Az Eyecode mérés során meghatározzuk azt az értéket, amely kizárólag az Ön szemének adata

Jelentősen csökkentett megszokási idő

Alkalmazkodjon új szemüvege Önhöz, így jelentősen csökkentjük a megszokási időt

Szemünk különleges, ezért különleges megoldásokat igényel

Ismerje meg az Eyecode méréssel készült szemüveglencséket, amely ma a prémium szemüveglencsék elengedhetetlen opciója

Az Essilor a Visioffice precíziós méréssel együtt nem csak a folyamat alapjait hozta el az optikákba, de egy teljesen új paraméter is megjelent: a szemforgáspont meghatározása. A szemforgáspont szemünk térbeli pontja, amelyet egy videocentráló méréssel határozunk meg, majd ezen adat birtokában optimalizáljuk a szemüveglencsék képalkotását. 

Mi az a szemforgáspont?

A szemforgáspont az a pont a szemünkön belül, amely körül szemünk elfordul, illetve a pont meghatározásának segítségével pontosabb gyártási értékek valósíthatóak meg. 

A szemforgáspont mérése a Visioffice készülékkel történik, és mindössze 20 másodpercet vesz igénybe. 

A mérés során referenciaként a szemüvegkeretet használjuk, amely egyrészt a mérésben segít, másrészt pedig a későbbiekben a szemüveglencsénket rögzíti a szemünk előtt. A szemforgáspont meghatározás során az illesztési magasságon és a tökéletesen, 1/10 mm-es pontossággal mért szemtávolsági értékek, mint két dimenziós adatok egészülnek ki a szemforgáspont távolsággal, és ezek hárman fogják adni a szemüveg Eyecode adatát. Ez a hármas több millió kombinációt eredményezhet, ezért magabiztosan állíthatjuk: egyedi, mint az ujjlenyomat. 

A szemüveglencsék gyártása során az igényelt dioptriát finomítjuk az Eyecode mérés adataival is, így az Ön szemüvege kifejezetten Önnek készül. 

 

Ismerje meg a Visioffice-t

Nem túlzás azt állítani, hogy az Essilor fejlesztette ki a legprecízebb eszközt, amelyet valaha a szemüvegek előkészítéséhez használtak. 

A Visioffice, amely egyetlen kattintással elvégzi az összes szükséges mérést ma már megtalálható minden olyan optikai üzletben, ahol kiemelten fontosnak tartják a ügyfeleik látási igényeit. 

A Visioffice készülék meghatározza az Ön szemtávolságát, szemüveglencséjének illesztési magasságát, a szemüveglencse és a szaruhártya távolságát, a szemüvegkeret középrészének dőlésszögét és íveltségét, pontos értéket kapunk arról, hogy Ön milyen messze tartja olvasáskor a könyvet, újságot, illetve melyik oldalon található az Ön domináns szeme, amely a Varilux X 4D szemüveglencsék elengedhetetlen rendelési adata. 

Emellett egyedülálló módon meghatározza az Ön szemforgáspontját is, az Eyecode értékeket, melynek segítségével további optimalizálás készíthető. 

 

Visioffice a személyre szabott lencsék precíziós műszere

Miért válassza az Eyecode technológiával készülő szemüveglencséket?

Az előnyök egyértelműek, ha Ön a tökéletességre törekszik, az Eyecode elengedhetetlen

Az Ön új szemüveglencséje

Személyre szabott, az Ön szeme adatai alapján

Az Ön új szemüveglencséje

Könnyű megszokni, mert kifejezetten Önnek készült

Az Ön új szemüveglencséje

Egyedülálló Essilor fejlesztéseket tartalmaz

Válassza új szemüveglencséjét Eyecode technológiával

Lásson Ön is jobban!

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

További információk

Lásson Ön is jobban!

Varilux Physio 3.0

A Varilux Physio szemüveglencsék könnyen használható, széles látóterű szemüveglencsék, amelyek elsőként tartalmazták a Wave optimalizációt

További információk

Lásson Ön is jobban!

Eyezen

Ma már több mobiltelefon előfizetés van Magyarországon, mint a lakosság száma, és köszönhetően az új generációs alkalmazásoknak, hátorozottan több időt töltünk a mobiltelefonunkkal, mint korábban. Ez szemünkkel szemben hatalmas kihívásokat állít.

További információk