Lásson tisztábban és élesebben!

Kényelem a szemüvegkeret adatai alapján

Előnyök

Jelentősen csökkentett megszokási idő

Alkalmazkodjon új szemüvege Önhöz, így jelentősen csökkentjük a megszokási időt

A szabad keretválasztás tökéletes opciója

Néhány keret beállítása nehézkes lehet, és ez akadályozhatja a szemüveg elkészítését. Mindegy milyen keretet választ, f-360 technológiával minden pont a megfelelő helyen lesz!

Egyetlen méréssel 8 különböző paraméter meghatározása

A Visioffice készülékkel 20 másodperc alatt 8 különböző paramétert mérünk le, cserébe pedig az új szemüvegét pár perc alatt megtanulja használni

Kényelmes szemüvegek előzetes mérések alapján

Amikor új szemüveget készíttetünk, akkor , természetes elvárásunk, hogy tökéletesen lássunk vele. Azonban a különböző szemüvegkeretek akár kihívást is jelenthetnek a szemüvegviselők számára, főleg ha multifokális lencsékről beszélünk. 

Tekintésünk iránya, illetve a lencsén található kitekintési pontok összhangban kell legyenek, ellenkező esetben szemüvegünket nem fogjuk élvezni. De hogyan alkalmazkodhat szemüvegünk hozzánk?

Látásunkra úgy kell tekintenünk, mint egy összehangolt tökéletesen működő rendszerre. Azonban amikor látásunk romlik, és szemüveg szükséges, akkor egy teljesen új elem érkezik ebbe a rendszerbe: a szemüveg. 

A szemüveg akkor működik megfelelően, ha bárhova tekintünk rajta keresztül, tökéletes kényelmes látásélményben van részünk. Ha a szemüvegünk eltérő paraméterek alapján illeszkedik rendszerünkbe, akkor képtorzítást, diszkomfort érzést, szédülést tapasztalhatunk. 

Kifejezetten igaz ez a multifokális szemüveglencsék esetén: itt szemünk már nem elégszik meg egyetlen optikai középponttal, hiszen külön szabályozzuk a távolra tekintés helyét (autóvezetés, séta, sport) és a közelre tekintés helyét (olvasás, mobiltelefon). Továbbá a multifokális szemüveglencséknek el kell látniuk azt a feladatot is, hogy köztes, karnyújtásnyi távolságra is megfelelő képet biztosítsanak: számítógép kijelző, asztal távolság. 

Mit szólna hozzá, ha nem Önnek kell alkalmazkodnia új szemüvegéhez, hanem új szemüvege alkalmazkodik Önhöz?

 

 

Minden esetben, amikor új szemüveg készül, precíziós méréseket hajt végre a látszerész. A mérések az idők során egyre nagyobb pontosságúak lettek, és emellett egyre több paraméter megadása vált szükségessé, a szemüvegek minőségének javítása érdekében. 

Az f-360 technológiával készült szemüvegek a legtöbb mérést igénylik, de ennek meg is van az oka. Világunk felgyorsult, és a szemüvegviselők nem szeretnék azzal tölteni idejüket, hogy "majd megszokják" új szemüvegüket. Ezért meg kellett fordítani a folyamatokat: precíziós digitális mérésekkel meghatározza a látszerész, hogy Ön hol fog kitekinteni új szemüveglencséjén keresztül, és a rendelés elküldése után az Essilor úgy készíti el új lencséit, hogy az Önnek tökéletes legyen. 

Az új szemüveg megszokási ideje jelentősen csökken, az Ön látásélménye pedig messzemenőkig az elvárásainak megfelelő lesz. 

 

Személyre szabott szemüveglencsék

 

Nem túlzás azt állítani, hogy az Essilor fejlesztette ki a legprecízebb eszközt, amelyet valaha a szemüvegek előkészítéséhez használtak. 

A Visioffice, amely egyetlen kattintással elvégzi az összes szükséges mérést ma már megtalálható minden olyan optikai üzletben, ahol kiemelten fontosnak tartják a ügyfeleik látási igényeit. 

A Visioffice készülék meghatározza az Ön szemtávolságát, szemüveglencséjének illesztési magasságát, a szemüveglencse és a szaruhártya távolságát, a szemüvegkeret középrészének dőlésszögét és íveltségét, pontos értéket kapunk arról, hogy Ön milyen messze tartja olvasáskor a könyvet, újságot, illetve melyik oldalon található az Ön domináns szeme, amely a Varilux X 4D szemüveglencsék elengedhetetlen rendelési adata. 

Emellett egyedülálló módon meghatározza az Ön szemforgáspontját is, az Eyecode értékeket, melynek segítségével további optimalizálás készíthető. 

 

Visioffice a személyre szabott lencsék precíziós műszere

 

A személyre szabott szemüveglencséket forgalmazó Essilor Partnerek üzleteket itt találja

Az f-360 segítségével a szemüveg garantáltan Önnek készül

Az előzetes mérések pár másodpercet vesznek igénybe, azonban tökéletesen összehangolják szeme és szemüveglencséi működését

Gyors megszokás

A szemüvegviselők 95%-a elégedett új f-360 technológiájú lencséjével

Bármilyen szemüvegkerethez ajánlott

Nem szab határt a keretválasztásnak

8 paraméter egyetlen méréssel

20 másodperc alatt meghatározzuk szeme összes illesztési paraméterét

Válassza új szemüveglencséjét f-360 technológiával

Lásson Ön is jobban!

Varilux Physio 3.0

A Varilux Physio szemüveglencsék könnyen használható, széles látóterű szemüveglencsék, amelyek elsőként tartalmazták a Wave optimalizációt

További információk

Lásson Ön is jobban!

Eyezen

Ma már több mobiltelefon előfizetés van Magyarországon, mint a lakosság száma, és köszönhetően az új generációs alkalmazásoknak, hátorozottan több időt töltünk a mobiltelefonunkkal, mint korábban. Ez szemünkkel szemben hatalmas kihívásokat állít.

További információk