Védje meg látását!

Transitions Gen8

Előnyök

Light intelligent

A lencsék beltérben áttetszőek, kültéren besötétednek

Stílusos megjelenés

Válasszon a számos árnyalat körül és szabja személyre szemüvegét

Szűrés

Mindennapos UV és ibolya-kék fény szűrés

Ismerje meg az igazán okos szemüveglencséket

Szemüvegünket különböző helyzetekben viseljük. A gyakran változó fényviszonyok és a folyamatos UV és ibolya-kék fény sugárzás miatt összetett és kényelmes megoldásra van szükségünk. A Transitions Gen8 szemüveglencsék folyamatosan figyelik környezetünket, és a minket érő hatások alapján változtatják színüket. 

Próbálja fel virtuálisan a Transitions lencséket!

Válasszon egy tetszőleges Transitions lencsét majd próbálja fel az Önnek tetsző, különböző kereteket! Így megtalálhatja az arcformájához és stílusához legjobban illő választást. A kiválasztott szemüvegről képet készíthet, letöltheti és megoszthatja ismerőseivel.

Próbálja fel virtuálisan a Transitions lencséket!

Beltérben átlátszó, kültérben alkalmazkodó

Előtte

Beltérben

Utána

Kültérben

A Transitions Gen8 szemüveglencsék folyamatosan aktiválódnak, mindig a minket ért hatásoknak megfelelően. Ha kiszállunk az autóból, azonnal megváltoztatják színüket, és kényelmes látást biztosítanak. Amint belépünk egy üzletbe, irodába a szemüveglencsék kivilágosodnak. 

Ötvözze szemüvegét light intelligent technológiával, ami védelmet nyújt Önnek beltérben és kültéren is. Transitions Gen8 a leggyorsabb és rugalmas technológia, mely folyamatosan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. A Transitions Gen8 szemüveglencsék a hézagos nanokompozit mátrix technológiát alkalmazzák. A valódi molekuláris áttörést képviselő, egyedülálló 8 alkotórészből álló elegyének köszönhetően több molekula több fényt nyel el, melynek eredményeképp a lencsék valós körülmények között jobban reagálnak.

A Transitions Gen8 szemüveglencsék integrált ibolya-kék fény szűrővel is rendelkeznek az Eye Protect System alapanyagnak köszönhetően

 

A szemüveglencsék 7 különböző színben érhetőek el: barna, szürke, szürkészöld, ametiszt, zafír, smaragd és borostyán színben. 

Miért szeretik a Transitions lencséket?

Legyen szó fiatalokról, vagy tapasztalt szemüvegviselőkről, a Transitions szemüveglencsék rendkívül népszerűek

Teljes UV védelem

A Transitions lencsék kiválóan védik szemét a káros UV sugárzástól

Két szemüveg egyben

Világos állapotában hagyományos szemüveg kinézetű, besötétedve napszemüvegként funkcionál

Divatos színek

A Transitions szemüveglencsék 7 színben választhatóak, így mindenki könnyedén tud választani

Válassza új szemüveglencséjét Transitions Gen8 fényre sötétedő opcióval

Lásson Ön is jobban!

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

További információk

Lásson Ön is jobban!

Eyezen

Ma már több mobiltelefon előfizetés van Magyarországon, mint a lakosság száma, és köszönhetően az új generációs alkalmazásoknak, hátorozottan több időt töltünk a mobiltelefonunkkal, mint korábban. Ez szemünkkel szemben hatalmas kihívásokat állít.

További információk

Védje meg látását!

Eye Protect System

Az Eye Protect System lencsék szűrik a mindennapi ibolya-kék fényt és az UV sugárzást.

További információk