Varilux multifokális szemüveglencsék

Az első Varilux multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem csak egyetlen távolságra látott viselője élesen, hanem távolra és közelre is megfelelő látásélességet biztosított. A fejlődés lehetővé tette, hogy a tervezés során a szem anatómiai tulajdonságait, a pontos szemüvegkeretbe helyezést, illetve a viselő egyedi vizuális igényeit is figyelembe vegyék. Fedezze fel a Varilux multifokális lencsék világát Ön is!

Varilux XR series

Az első, szemmozgásra érzékeny multifokális szemüveglencse. A Varilux® XR series™ mesterséges intelligencia segítségével tervezett lencséje képes előrejelezni az Ön vizuális viselkedését, így mozgás közben is azonnali élességet¹ és távolságok közötti zökkenőmentes átváltást nyújt. Fedezze fel a lehető legjobb multifokális szemüveglencsét az Essilor kínálatában²!

Varilux E Series

A Varilux E Series egy olyan multifokális lencse design, ami megbízható és éles látást biztosít a viselés első pillanatától. Nagyfelbontású látásélmény és széles látótér segíti a könnyű használatot.

Varilux Physio 3.0

A Varilux Physio szemüveglencsék könnyen használható, széles látóterű szemüveglencsék, amelyek elsőként tartalmazták a Wave optimalizációt

Varilux Comfort 3.0

Kényelmes, éles látás attól a perctől kezdve, hogy felveszi a szemüveget. Varilux Comfort lencsék szellemi békét adnak, bármikor mikor felveszed őket.