Varilux multifokális szemüveglencsék

Az első Varilux multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem kizárólag egyetlen távolságra látott viselője élesen: mind távolra, mind közelre megfelelő látásélességet biztosított. Ma a Varilux multifokális lencsék a szemüveglencsék legmagasabb kategóriájú termékei. Gyártástechnológiánk fejlődése segítette, hogy olyan körülményekkel is foglalkozzunk a tervezés során, mint például az emberi szem anatómiai tulajdonságai, a

Varilux X series multifokális szemüveglencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

Varilux E Series

A Varilux E Series egy olyan multifokális lencse design, ami megbízható és éles látást biztosít a viselés első pillanatától. Nagyfelbontású látásélmény és széles látótér segíti a könnyű használatot.

Varilux Physio 3.0

A Varilux Physio szemüveglencsék könnyen használható, széles látóterű szemüveglencsék, amelyek elsőként tartalmazták a Wave optimalizációt

Varilux Comfort 3.0

Kényelmes, éles látás attól a perctől kezdve, hogy felveszi a szemüveget. Varilux Comfort lencsék szellemi békét adnak, bármikor mikor felveszed őket.