Lásson Ön is jobban!

Varilux Comfort Max

Maximális, egész napos látáskomfort. 40%-kal szélesebb látótér

Előnyök

Kényelmes szemüveghasználat

A Varilux Comfort Max lencsék lehetővé teszik, hogy több kényelmes testtartást vehessen fel a tiszta látás érdekében, ezzel biztosítva az egész napos kényelmes látást

Egyedi látótér

A lencsék kialakításához használt technikának köszönhetően a látási zóna mindenki számára személyre szabott, ezzel maximálva a tekintési irányokat

Könnyű megszokás

87%-a azoknak a fogyasztóknak, akik még sosem viseltek korábban multifokális szemüveglencsét azonnali komfortot tapasztaltak, egész napon át

Könnyed váltás a távolságok között

Kialakításuknak köszönhetően a Varilux Comfort Max lehetővé teszi a természetes látásélményt anélkül, hogy keresni kelljen a megfelelő kitekintési pontot vagy testtartást.

Élvezze az egész napos látáskomfortot!

A Varilux Comfort Max lencsék lehetővé teszik, hogy élvezze az egész napos látáskomfortot és a testtartások közti kényelmes váltást. Új viselők számára biztosítja a könnyű alkalmazkodást egész napon át.

Előtte

Varilux comfort max

Utána

Varilux comfort max

A digitális eszközök mindennapi használata befolyásolja látásunkat, hiszen azokat szemünkhöz közel tartva használjuk, illetve használatuk közben hajlamosak vagyunk merev testtartást felvenni. Továbbá szemünk számára megterhelő lehet, hogy folyamatosan fókuszt kell váltania ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon a különböző távolságokhoz.

 

A Varilux Comfort Max lencsék viselésével ezek a problémák megszűnhetnek, hiszen képesek éles és kényelmes látást biztosítani bármilyen távolságra. A lencse felső része éles látást biztosít távolra, az alsó rész pedig a közeli zónában való látást tökéletesíti. A két zóna között a szemüveglencse könnyű átmenetet biztosít.

Mindez lehetővé teszi a természetes látást anélkül, hogy keresni kelljen a megfelelő kitekintési pontot. Ezáltal a kényelmes testtartás kiválasztásának szabadságát is biztosítja, és csökkenti a testben kialakuló stresszt, ami a folyamatos merev testtartás miatt alakulhat ki.

 

A Varilux Comfort Max kiváló választás lehet azok számára is, akik korábban még nem viseltek multifokális lencsét, hiszen könnyű a hozzá való alkalmazkodás.

Miért válasszon Comfort Max lencsét?

A lencsék személyre szabott megoldást kínálnak minden viselőnek és az egyéni igényeket figyelembe véve biztosítják a lehető legtökéletesebb látásélményt

Egész napos látáskomfort

A több száz kényelmes testtartásnak köszönhetően

Könnyű megszokás

Az első viselők 87%-a azonnali látáskomfortot tapasztal

Természetes fejtartás

Többféle testtartással elérhetőek a megfelelő látási zónák a különböző feladatok végzése közben

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk

Védje meg látását!

Eye Protect System

Az Eye Protect System lencsék szűrik a mindennapi ibolya-kék fényt és az UV sugárzást.

További információk