Lásson Ön is jobban!

Varilux E Series

Előnyök

Az első multifokális lencsém

Az első élmény meghatározó lesz a későbbiekben, ezért javasoljuk már fiatal multifokális szemüveglencse viselők részére a Varilux E Series lencséinket.

Beépített ibolya-kék fény szűrés

Az Eye Protect System segítségével a Varilux E Series lencsék szűrik az ibolya-kék fényt

Széles látómező

A Varilux E Series lencsék széles látótérrel rendelkeznek, így a megszokásuk és a használatuk az első perctől kezdve problémamentes

GYORS MEGSZOKÁS AZ ÚJ VISELŐK SZÁMÁRA

Az emberek 87%-a, akiknek multifokális lencsére van szükségük, egyetértenek abban, hogy egy új multifokális szemüveg megszokása hosszú időt vesz igénybe*. Az Essilornál rájöttünk, hogy a lencse széli torzítás az, ami megakadályozza az embereknél a gyors megszokás lehetőségét. A Varilux E series segít csökkenteni a torzítás mértékét, így biztosítva a zökkenőmentes, gyors megszokást.

Határozottan kellemesebb látásélmény

Előtte

Varilux E Series nélkül

Utána

Varilux E Series-el

Az egyik legnépszerűbb termékünk

A minőség nagyköveteiként a Varilux E Series szemüveglencséket ajánljuk

A Varilux E series szemüveglencsékkel remek tapasztalatokat szereztünk. A szemüveglencse kiválóan alkalmas minden multifokális lencseviselő számára, akár kezdő, akár tapasztalt már az ilyen típusú szemüvegek terén. Azért szeretjük ezt a típusú lencsét, mert minden high-tech fejlesztést tartalmaz, annak érdekében, hogy az új tulajdonosa könnyedén megtanulja használni.

Attila Varilux Mester Optika

Védje meg látását!

Transitions Gen8

Transitions Gen8 az ideális választás lehet az Ön számára, ha a mindennapok során beltéren és kültéren is sokat tartózkodik, és közben folyamatos védelmet szeretne kapni a változó fényviszonyokkal szemben. Az elérhető 7 divatos színből mindenki könnyen kiválaszthatja a saját stílusához legjobban illőt.

További információk