Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > SZEMÜVEGLENCSÉK
Szemüveglencsék
Fedezze fel az Essilor lencsék teljes választékát!
Egy szemüveglencse az alábbiak összetett kombinációja:
  • Felületkialakítás vagy más néven lencsedesign: gyakorlatilag a szemprobléma korrekciója. Minden egyes probléma más és más lencsedesign-t igényel, így más az egyfókuszú lencse, a progresszív (multifokális) lencse, a személyre szabott lencse vagy a számítógépes munkavégzéshez készült lencse felületkialakítása.
  • Alapanyag: a lencse meghatározó összetevője. Az alapanyag kiválasztása hatással van az elkészült szemüveg esztétikusságára (vastagságára), súlyára és ellenállóképességére.
  • Felületkezelés (réteg): a lencse elülső vagy hátsó (esetleg mindkét) oldalára felvitt réteg. Ez hozzáadott értéket képvisel és lehet anti-reflex (tükröződés-csökkentő), szennyeződés-taszító, páramentesítő, UV és napsugárzás ellen védő réteg stb.

Az Essilornál kortól és szemproblémától függetlenül megtalálhatja a legtökéletesebb lencsét önmaga számára. Fedezze fel az Essilor lencsék teljes választékát!
Varilux multifokális lencsékA multifokális lencsék finom átmenetükkel tiszta és éles látást biztosítanak minden távolságra, miközben a szükséges korrekcióra is megoldást nyújtanak.
Személyre szabott szemüveglencsékAz Essilor személyre szabott szemüveglencsék széles választékát kínálja.
Szemüveglencsék digitális eszközök használatáhozPihentesse szemét elektronikus kijelzők használata közben is!
EyeDrive szemüveglencsék autóvezetéshezInnovatív szemüveglencsék a biztonságos és kipihent megérkezéshez
Egyfókuszú lencsékAz egyfókuszú szemüveglencse, amit "unifokális" lencsének is neveznek olyan szemüveglencse, melynek teljes felületén ugyanannyi a dioptria lefutása.
FelületkezelésekA legfejlettebb technológiákra támaszkodva megalkotott többrétegű anti-reflex felületvédelmek, amelyeket az Essilor szemüveglencsékre alkalmazunk, kitűnő látáskomfortot biztosítanak a szemüvegviselők számára.
LencsealapanyagokA lencse alapanyaga nagymértékben meghatározza a lencse súlyát, tartósságát és esztétikusságát.
Napszemüveglencsék és színezésekAz Essilor polarizált szemüveglencséi, napszemüveglencséi és divatos színezései teljeskörű védelmet nyújtanak a napsugarak ellen.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret