Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Eyecode
Személyre szabott lencsék 3D méréssel


Az Eyecode olyan egyedülálló háromdimenziós mérési rendszer, mellyel a Varilux szemüveglencsék teljesen személyre szabhatók, legyenek akár multifokális, akár egyfókuszú lencsék.

 
Az Eyecode-dal készült lencsék 5-ször precízebb látásélményt nyújtanak a hagyományos lencséknél. A látás folymatosan éles és tiszta, nincs szükség kényelmetlen testtartásra, mert az így készült lencsékkel a természetes testtartás mindig megőrizhető.

Ismerje meg szemének titkos kódját!

A látszerész/optikus által végzett dinamikus 3D mérésnek köszönhetően végrehajtható szemének egyedi vizsgálata és a szemforgásközéppont meghatározása.

Az Eyecode lényegében az az információ, amely elengedhetetlen a személyre szabott szemüveglencse megfelelő elkészítéséhez és illesztéséhez.

Klinikai kutatások szerint a szemgolyó hosszúsága egyénenként akár 30%-kal is eltérő lehet. Jelentős különbségek lehetnek a két szem között is, még azonos mértékű ametropia esetén is.

Most először, az Eyecode segítségével a szemüveglencsék elkészítésénél a látszerész/optikus az Ön egyedi 3D szemmérésének eredményeit is figyelembe tudja venni.

Hogyan zajlik a 3D szemmérés?

A dinamikus 3D szemmérést az optikai üzletben végzik egy speciális mérőberendezés, a VisiOffice segítségével. A mérés gyors és hihetetlenül pontos.

 
  • Mindössze 30 másodperc alatt a fej mozgatása és a tekintési szokások videofilm formájában rögzítésre kerülnek, majd a berendezés elemzi az adatokat, hogy a legtermészetesebb testtartás meghatározható legyen
  • 100%-ig nem-invazív beavatkozás - a vizsgálat során nincs szükség fizikai kapcsolatra a szem és a Visioffice között
  • 100%-os pontosság - a szabadalmaztatott digitális mérési rendszer hihetetlenül pontos adatokat ad és a mérés megismételhető
  • 100%-os személyre szabás - miután elkészültek az eredmények, a látszerész az adatokat a recepten felírtakkal, a keretadatokkal valamint a tekintési szokások adataival kiegészítve elküldi az Essilornak, melyek alapján elkészül az Ön teljesen személyre szabott szemüveglencséje a lehető legpontosabb adatokkal
Miért javasoljuk az Eyecode-ot?

Az Eyecode opcióval rendelt lencsékbe belegravírozzuk az Ön monogramját. Ezek a szemüveglencsék tökéletesen illeszkednek az Ön igényeihez, kortól, a felírt receptértéktől és a lencse típusától (színezetlen, napszemüveg vagy fényre sötétedő) függetlenül.


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret