Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > SZEMÜVEGLENCSÉK > EyeDrive szemüveglencsék autóvezetéshez
EyeDrive® szemüveglencsék autóvezetéshez
Tökéletes választás az úton bármely napszakban, bármilyen időben

RundH_Vergleich_Flyer.jpg                                                          

Majdnem minden gépkocsivezető szenved a vakító fényektől vagy a rosszabb látásviszonyoktól vezetés közben. Az EyeDrive® szemüveglencsék megoldást nyújtanak mindenki számára, akár dioptria nélküli változatban is.

Az EyeDrive® lencsék előnyei szemüveget viselő gépkocsivezetők számára:

• jelentősen kevesebb vakító fény a szembejövők fényszóróiból, közlekedési lámpákból és a közvilágításból
• minden vakító részlet jobban látható
• a szem kisebb mértékű erőltetése: biztonságosabb és pihentebb megérkezés

Az EyeDrive® lencsék kevesebb vakító fényt, ugyanakkor éles látást és széles látómezőt biztosítanak egész nap.
Az EyeDrive® ideális választás mindazok számára, akik sok időt töltenek az utakon: akár második pár lencsének vezetéshez, akár egyetlen párként mindennapi használatra, kifejezetten új szemüvegviselőknek.

REFLECT CONTROL - MÉRFÖLDKŐ A LENCSE GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIÁBAN

rc_logo.jpg        akar_90.jpg                          

A Reflect Control (tükröződés-szabályozás) az EyeDrive® mögött található trendformáló technológia. Kompenzálja a különböző fényforrások zavaró hatását miközben növeli a kontrasztot még rossz fényviszonyok között is. 
*Az EyeDrive® lencsék akár 90%-kal is csökkentik az éjszakai zavaró fényeket a hagyományos, tükröződéscsökkentő réteg nélküli műanyag lencsékhez képest (1.6 alapanyag esetén).

shutterstock_281702927_CMYK.jpg

Napközben az EyeDrive® lencsék ugyanolyan jól teljesítenek, mint a hagyományos, tükröződéscsökkentő réteggel ellátott lencsék. Éjszakai használat során pedig akár kétszer olyan jó teljesítményt is nyújtanak. A széles látómezőnek köszönhetően az új technológia biztosítja a vezető számára a megfelelő látást minden irányban - még a kritikus pillanatokban is.

NAPSÜTÉS ELLENI VÉDELEM - A SZÉLVÉDŐ MÖGÖTT IS

A Transitions® XTRActive® fényre sötétedő lencsék szélvédő mögött is besötétednek. Tökéletesen alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz és akár 50%-ig is besötétednek még autóban is*. Ez tökéletes látást eredményez a legvilágosabb napsütésben és rosszul megvilágított utakon is, mint például alagutakban vagy erdős területeken. Így a Transitions® XTRActive® lencsék megkímélik viselőiket attól, hogy szemüveget kelljen cserélniük a kormány mögött, ezért teljes mértékben az útra koncentrálhatnak. A Transitions® XTRActive® szemüveglencsék tökéletesen alkalmasak éjszakai vezetésre is. Ötvözik az optimális éjszakai, vakítás elleni védelmet és a kényelmes nappali, napsütés elleni védelmet.


sotetedes.jpg

* A Transitions® XTRActive® szemüveglencsék sötétedését számtalan tényező befolyásolja, úgy mint a szélvédő formája és íve, áttetszősége, a vezető és az oldalsó ablakok pozíciója.

Az EyeDrive® lencsék elérhetők egyfókuszú és multifokális változatban.

EGYFÓKUSZÚ EyeDrive® LENCSÉK:

•  EyeDrive® - egyfókuszú szemüveglencsék: éles látás nappal és éjszaka
• EyeDrive® Pro - a további kényelemért: szürkületben és éjszakai használat során a lencsék felső részén található csökkentett dioptriaérték jelentős javulást eredményez a szürkületi látásélességben (Forrás: FH Lübeck, Bachelorarbeit Anne Bullwinkel, Studiengang Augenoptik/Optometrie, 2012)

MULTIFOKÁLIS EyeDrive®LENCSÉK:

• EyeDrive® - kipihent szem és tökéletes látásélmény minden távolságra
• EyeDrive® Pro - ezeknek a lencséknek a dioptroiaértéke úgy kerül optimalizálásra, hogy stabil látászónákat és szemerőltetés nélküli látásélményt biztosítson. A széles köztes zónának köszönhetően tökéletesen látható a navigációs eszköz, a műszerfal és a középkonzol, akárcsak a távoli részben az úttest.
• EyeDrive® Pro 4U - az EyeDrive Pro lencsék személyre szabható változata, amelynek elkészítése során az egyedi viselési paraméterek is figyelembevételre kerülnek


shutterstock_147367745.jpg

Az EyeDrive® lencsékről további információkat kérhet optikusától az Essilor Partner Üzletekben.


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret