Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Optifog lencsék
 
Az Optifog lencsék kiváló és tartós páramentességet biztosítanak.Az OPTIFOG Smart Textile törlőkendő használata egyszerűbb, mint gondolná:Az eredmény:

Valóban tartósan páramentes szemüveglencsékNincs torzítás vagy kontrasztvesztésAz Optifog lencsék páramentesítő rétegének köszönhetően, az OPTIFOG Smart Textile törlőkendő mindennapos használata mellett az OPTIFOG szemüveglencsék nem párásodnak.

2 hasznos ápolási tanács az OPTIFOG törlőkendőhöz:
  • Ne mossa ki az OPTIFOG Smart Textile törlőkendőt, mert azzal eltávolítja belőle az aktiváláshoz szükséges összetevőket!
  • Az OPTIFOG szemüveglencsék langyos vízzel történő tisztítása után (vagy ha bármilyen folyadék pl. eső érte őket) az OPTIFOG Smart Textile törlőkendővel való aktiválás előtt feltétlenül szárítsa meg a lencséket!

Az Optifog lencsék mindenki számára ajánlottak, akit zavar szemüvege párásodása, és bármilyen fajta korrekció esetén rendelhetők.

A páramentességen kívül az Optifog lencsék az alábbi előnyökkel rendelkeznek:

            
                                 

*
 

    
*A Szem Napvédő Faktor vagy E-SPF az Essilor által létrehozott és független harmadik fél által jóváhagyott index, amely a szemüveglencse által nyújtott teljes (első és hátsó oldali) UV védelmet fejezi ki. E-SPF=25 értékkel rendelkezik minden Crizal UV és Optifog szemüveglencse, kivéve az Essilor Orma (E-SPF=10). Az E-SPF érték kizárólag azt mutatja, hogy a lencse milyen mértékben szűri ki az UV sugarakat, ugyanakkor nem vesz figyelembe olyan külső változókat, mint pl. az arc formája, a keret formája vagy a szemüvegviselés pozíciója.
Minden Crizal Sun UV és Optifog Sun felületvédelemmel ellátott napszemüveglencse E-SPF értéke 50 feletti, kivéve az Essilor Orma (E-SPF=25).

Figyelem: a színezetlen szemüveglencsék nem helyettesítik a napszemüveglencséket, különösen nem a legnagyobb nyári napsütésben, hiszen a napszemüveglencsék nagyobb UV-védelmet és komfortosabb látást biztosítanak. Az Optifog Sun lencsék 50 fölötti E-SPF értékkel rendelkeznek.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret