Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Varilux Comfort 3.0 és f-360°
Szélesebb látótér, kényelmesebb látásélmény
A Varilux Comfort lencsék előnyeit több mint 20 éve élvezik a presbyop szemüvegviselők. A Varilux Comfort lencsék legújabb generációja, a Varilux Comfort 3.0 lencsék mostantól még kényelmesebb látásélményt nyújtanak a látótér kiszélesítésével és a széli homályos részek csökkentésével.

Comfort3.jpg

Növekvő látásigények
Digitális világunkban az élet ugrásszerűen felgyorsult, a szemünk állandó mozgásban van, gyors váltásokra van szükség távolról közelre, majd munkatávolságra, folyamatosan. A W.A.V.E. 2.0 elnevezésű hullámfront technológiának a segítségével, és a viselők pupilla modelljének analízisével sikerült csökkenteni a homályos részeket a lencse szélein, azonnali éles látást biztosítva a lencse minden egyes pontján. A pupilla méretének figyelembevételével nagyobb látásélesség érhető el, kiszolgálva ezzel a viselők megnövekedett látásigényeit.

Comfort1.jpg 
Személyre szabott f-360° változatban is
Miután minden szem egyedi, minden szemüveglencsének is annak kell lennie. Ezért kérje látszerészétől/optikusától* a személyre szabott, Eyecode opcióval készült Varilux Comfort 3.0 f-360o szemüveglencséket! Ilyenkor a látszerésznek/optikusnak lehetősége van a bázisgörbületet úgy kiválasztani, hogy bármi legyen is a felírt receptérték, a lencse görbülete pontosan a keret ívéhez illeszthető lesz. Emellett a lencsekalkulációnál és a gyártásnál 5 speciális illesztési adat is figyelembe vehető, miáltal valóban egyedi szemüveglencse készülhet az Ön számára.

* Az Eyecode opció kizárólag a Varilux Mester Optikákban, illetve a Visioffice berendezéssel rendelkező üzletekben kérhető.$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret