Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Varilux Comfort 2.0
Kényelmes látásélmény bármilyen tevékenység közben

 

Az elmúlt 15 évben sokat változott az életünk. Felgyorsult körülöttünk a világ és elektronikus berendezések vesznek körül bennünket: mobiltelefonok, számítógépek és digitális fényképezőgépek nélkül ma már elképzelhetetlen az élet.

Ezek a változások jelentős hatással vannak látásunk alakulására is. Monitorokat nézünk állandóan, elektronikus használati tárgyaink egyre kisebbek és ez mind további követelményeket támaszt szemünkkel, látásunkkal szemben. A Varilux Comfort 2.0 lencsék tökéletesen alkalmazkodnak ehhez a megváltozott környezethez. Lehetővé teszik a tekintési irány gyors változtatását, miközben biztosítják, hogy a fejtartás természetes pozícióban maradjon.

A Varilux Liberty lencsék előnyös tulajdonságai mellett a Varilux Comfort 2.0 lencsék az alábbiakat nyújtják: 

  • Természetes fej- és szemtartás
  • Azonnali látáskomfort olvasáskor
  • Kényelmes látásélmény egész nap - a tevékenységtől, a munkavégzés módjától és a használt digitális eszköztől függetlenül  

A Varilux Comfort 2.0 lencsék Eyecode opcióval is rendelhetők, mely lehetővé teszi a lencse személyre szabását a szemforgás középpont háromdimenziós meghatározásával és a fiziológiai tulajdonságok figyelembevételével. Az Eyecode elérhetőségéről kérdezze látszerészé/optikusát*!

* Az Eyecode opció kizárólag a Varilux Mester Optikákban, illetve a VisiOffice berendezéssel rendelkező üzletekben érhető el.


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret