Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Varilux Comfort 2.0 f-360°
A Varilux Comfort 2.0 család személyre szabott tagja

A Varilux Comfort 2.0 f-360° a választott keret típusától függetlenül biztosít teljes kényelmet a viselő számára és akár eyecode adatokkal is rendelhető.

Teljes kényelem modern világunkban is


Az évek óta tartó digitális forradalom komoly hatással van életünkre: a különböző elektronikus berendezések (laptopok, tabletek, mobil telefonok) használatával a szemüvegviselők új magatartásformákat vesznek fel munkahelyükön valamint szabadidejükben, és egész életvitelük felgyorsul. Ez a látással szemben támasztott követelmények változását is magával hozza.

Egyéni viselési szokások

A szemüvegét mindenki egyéni módon viseli. A viselési paramétereket a szemüvegviselő arcformája és a keretválasztás is befolyásolja. 10 viselőből 9 az átlagostól teljesen eltérő viselési paraméterekkel rendelkezik. Hagyományos szemüveglencse esetén a lencsedesign átlagos viselési értékeken alapszik, de egyedi módon viseli szemüvegét a tulajdonosa, ezért 10 szemüvegviselőből 9 számára* nem optimális a lencsedesign. Így a látás homályosabb, különösen az olvasó részen.

                
               hagyományos progresszív lencse                                                       Varilux Comfort f-360°

A Varilux Comfort 2.0 f-360° lencsék esetén a lencsedesign közvetlenül a személyes viselési paramétereken alapszik, így minden egyes viselő számára optimális a látáskomfort, amely különösen az olvasó rész megnövekedett szélességében érezhető.

Próbálja ki Ön is az Eyecode-dal rendelhető Varilux Comfort 2.0 f-360º lencséket! Az Eyecode-ról további információkat találhat itt.

Az Eyecode opció kizárólag a Varilux Mester Optikákban illetve a VisiOffice berendezéssel rendelkező üzletekben kérhető.

*Forrás: 200 000 európai szemüvegviselő adatai


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret