Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Varilux Physio 3.0
Dinamikus életmód szemerőltetés nélkül
             

2006-ban egy technológiai újítás segítségével az Essilor megalkotta a Varilux Physio lencsét, amely Nagy Felbontású Látásélményt biztosított bárhol, bármikor. Ahogy egyértelműen látható a különbség a full HD televízió képe és egy hagyományos televízió képe között a kép pixelszámának jelentős növekedése miatt, úgy érzékelhető a különbség a hagyományos szemüveglencse által nyújtott kép és a Nagy Felbontású Látásélmény között.

Az elmúlt 10 évben a Varilux Physio és a Varilux Physio 2.0 a presbyop szemüvegviselők millióinak életét könnyítette meg a Nagy felbontású Látásélmény és a W.A.V.E 2.0 technológia segítségével. Az új Varilux Physio 3.0 most egy lépéssel tovább megy: az aktív életet kedvelő szemüvegviselőknek is kényelmes átmenetet kínál, szemerőltetés nélkül.

Physio3_1.jpg

Gyártástechnológia

A Varilux Physio 3.0 lencsék három exkluzív technológia kombinációjával készülnek:
  • W.A.V.E.  2.0 technológia, amelyet a csillagászati távcsövek gyártásánál alkalmazott hullámfront technológia ihletett
  • Binocular Booster technológia, amely a két szem eltérő dioptriaértékének eltérését optimalizálja, így biztosítva a kényelmes látásélményt a távoli résztől egészen a közeli részekig, bármilyen távolságra
  • Dual Digital Vision technológia, amely a lencse első és a hátsó oldalának felületkialakítását hangolja össze és nyújt így kimagasló optikai megoldást
Az Essilor évek óta tanulmányozza a pupilla felépítését, elsősorban két okból kifolyólag:
  • A fény a pupillán keresztül érkezik a szembe
  • A pupilla folyamatosan mozgásban van (az érkező fény, a nézett tárgyak távolsága, a kor és az ametropia mértékének függvényében)
A W.A.V.E. 2.0 technológia és a digitális felületkialakítás segítségével a pupilla összes lehetséges méretét figyelembe veszik a Varilux Physio 3.0 lencsék gyártásánál.

Physio3_2.jpg

Miután minden szem egyedi, minden szemüveglencsének is annak kell lennie. Ezért kérje látszerészétől/optikusától* a személyre szabott, Eyecode opcióval készült Varilux Physio 3.0 F-360° lencséket!

* Az Eyecode opció kizárólag a Varilux Mester Optikákban, illetve a VisiOffice berendezéssel rendelkező üzletekben érhető el.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret