Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Varilux X Design és f-360°
Éles látás minden pillanatban
A Varilux X Design lencsék olyan multifokális lencsék, amelyek éles látást biztosítanak Önnek minden pillanatban, karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

A Varilux X Design lencsék az Essilor 3 áttörő innovációja segítségével készülnek:

Nanoptix: Forradalmi újítás a lencsegyártásban


A Nanoptix teljes mértékben áttervezi a lencse alapszerkezetét, azaz a lencsét apró alkotóelemek ezreire bontja szét, hogy a fénysugarak szóródását stabilizálja, ezáltal csökkentve a hinta effektust. Az eredmény: egyensúly mozgás közben is.

Synchroneyes: Forradalmi felfedezés a fiziológia tudományában


A multifokális lencsék tervezése során most először a Synchroneyes technológia a két szem fiziológiai különbségét is figyelembe veszi a két lencse kalkulációjának szinkronizálásával. Így a lencsedesign a két szemet egységes rendszerként kezeli. Az eredmény: széles látótér zavaró széli torzítások nélkül.

XTend: Forradalmi újítás a lencse  felületkialakításában
Az XTend technológia éles látást biztosít számos távolságra ugyanabban a tekintési irányban, hogy Ön élesen lásson minden részletet karnyújtásnyi távolságon belül, még mozgás közben is. Így a Varilux X lencsék minden eddigi multifokális lencsénél többet nyújtanak Önnek.Próbálja ki Ön is az Eyecode-dal rendelhető Varilux X Design lencséket! Az Eyecode-ról további információkat találhat ittAz Eyecode opció kizárólag VisiOffice berendezéssel rendelkező üzletekben kérhető.
Ha Ön teljesen személyre szabott szemüveglencsét szeretne, amely a keretviselési szokásokat is figyelembevéve készül, kérje optikusától a Varilux X Design f-360o szemüveglencséket, amelyek szintén Eyecode opcióval készülnek.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret