Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > SZEMÜVEGLENCSÉK > Varilux multifokális lencsék > Varilux X Track és Varilux X Track f-360°
Varilux X Track és Varilux X Track f-360°
Fedezze fel az éles látás új dimenzióját a közelre tekintési szokásokhoz is optimalizált Varilux X Track lencsékkel!
A Varilux X Track lencsék az első lépést jelentik a Varilux X szérián belül a személyre szabott lencsék irányába, hiszen egy speciális mérés segítségével az egyén közelre tekintési szokásainak feltérképezésével készülnek.
Emelett az f-360o változat a tökéletes olvasórész meghatározása érdekében figyelembe veszi a keretbeállítási adatokat és a természetes olvasótávolságot is.

Az Essilor 3 áttörő innovációja nyújt Önnek éles látást minden pillanatban karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is:

Nanoptix: Forradalmi újítás a lencsegyártásban


A Nanoptix teljes mértékben áttervezi a lencse alapszerkezetét, azaz a lencsét apró alkotóelemek ezreire bontja szét, hogy a fénysugarak szóródását stabilizálja, ezáltal csökkentve a hinta effektust. Az eredmény: egyensúly mozgás közben is.

Synchroneyes: Forradalmi felfedezés a fiziológia tudományában


A multifokális lencsék tervezése során most először a Synchroneyes technológia a két szem fiziológiai különbségét is figyelembe veszi a két lencse kalkulációjának szinkronizálásával. Így a lencsedesign a két szemet egységes rendszerként kezeli. Az eredmény: széles látótér zavaró széli torzítások nélkül.

XTend: Forradalmi újítás a lencse  felületkialakításában


AXTend technológia éles látást biztosít számos távolságra ugyanabban a tekintési irányban, hogy Ön élesen lásson minden részletet karnyújtásnyi távolságon belül, még mozgás közben is. Így a Varilux X lencsék minden eddigi multifokális lencsénél többet nyújtanak Önnek.

Próbálja ki Ön is az Eyecode-dal rendelhető Varilux X Track f-360º lencséket! Az Eyecode-ról további információkat találhat itt.

Az Eyecode opció kizárólag a Varilux Mester Optikákban illetve a VisiOffice berendezéssel rendelkező üzletekben kérhető.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret