Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Varilux Xclusive 4D
Az éles látás új dimenziója egy tökéletesen személyre szabott és a közeli tekintési szokásokhoz is optimalizált lencsével, amely minden helyzetben éles látást biztosít
Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, amely a határtalan szabadság mellett azonnali reagálási lehetőséget biztosít Önnek karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is, mindezt egy teljesen személyre szabott lencse segítségével. 

Egyedülálló és kifinomult mérési módszerekkel - mint az Eyecode és a domináns szem figyelembevétele - tökéletesen személyre szabott lencsét tudunk készíteni az Ön számára.


Az Essilor 4 áttörő innovációja nyújt Önnek éles látást minden pillanatban karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is:


4D technology: Forradalmi újítás a személyre szabásban
A domináns kezünkhöz hasonlóan (azaz, hogy jobb vagy balkezesek vagyunk) van domináns szemünk is. Ez a szem érkezik meg először a célpontra, amikor tekintési irányt váltunk. A domináns szem meghatározásával gyorsabb reakcióidőt és azonnali éles látást tudunk biztosítani.

Nanoptix: Forradalmi újítás a lencsegyártásbanA Nanoptix teljes mértékben áttervezi a lencse alapszerkezetét, azaz a lencsét apró alkotóelemek ezreire bontja szét, hogy a fénysugarak szóródását stabilizálja, ezáltal csökkentve a hinta effektust. Az eredmény: egyensúly mozgás közben is.

Synchroneyes: Forradalmi felfedezés a binokuláris látásbanA multifokális lencsék tervezése során most először a Synchroneyes technológia a két szem fiziológiai különbségét is figyelembe veszi a két lencse kalkulációjának szinkronizálásával. Így a lencsedesign a két szemet egységes rendszerként kezeli. Az eredmény: széles látótér zavaró széli torzítások nélkül.

XTend: Forradalmi újítás a lencse  felületkialakításában

xtend_logo_png.png


Az XTend technológia éles látást biztosít számos távolságra ugyanabban a tekintési irányban, hogy Ön élesen lásson minden részletet karnyújtásnyi távolságon belül, még mozgás közben is. Így a Varilux X lencsék minden eddigi multifokális lencsénél többet nyújtanak Önnek.
Varilux Xclusive 4D lencsék kizárólag a Varilux Mester Üzletekben vásárolhatók meg.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret