Szalagparancsok kihagyása
Ugrás a fő tartalomhoz
Essilor Magyarország > SZEMÜVEGLENCSÉK > Varilux multifokális lencsék
Varilux multifokális lencsék
 

40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának vagy másnéven időskori távollátásnak nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás: a multifokális (progresszív) szemüveg, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra, anélkül, hogy külön olvasószemüveget vagy bifokális szemüveget kellene használnunk.


A multifokális lencsék finom átmenetükkel tiszta és éles látást biztosítanak minden távolságra, miközben a  szükséges korrekcióra is megoldást nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy progresszív dioptriaátmenetükkel (fentről lefelé) hozzájárulnak a szemfáradtság csökkentéséhez és természetes látásélményt biztosítanak viselőjüknek.

A világ első multifokális lencséjét az Essilor fejlesztette ki 1959-ben Varilux néven. Azóta az Essilor folyamatosan fejleszti szemüveglencséit, hogy minél jobb megoldást tudjon ajánlani a presbyop szemüvegviselők számára. Minden egyes Varilux multifokális lencsedesign-t szigorú protokoll alapján kialakított viselői és klinikai tesztekkel ellenőriznek, hogy optimális és természetes látásélményt biztosítsanak.

2017 szeptemberében a Varilux család 8. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux X Seriest, amely megoldást nyújt a mai modern életforma látással szemben támasztott kihívásaira. A felgyorsult világ megváltoztatta a látással kapcsolatos elvárásokat: több feladatot végzünk egyszerre (multitasking) és gyorsan váltogatunk azok között, így kiemelt szerep jut a karnyújtásnyi távolságon belül történő feladatvégzésnek. Erre kínálnak megoldást a Varilux X széria lencséi, amelyek szélesebb látóteret és éles képet biztosítanak ebben a távolságban is.

 
A Varilux X széria a következő kiemelkedő termékcsoportokat foglalja magába: Varilux Xclusive 4D, Varilux X Track és Varilux X Track f-360o, valamint Varilux X Design
.

A Varilux lencsék napjainkban is a világ leggyakrabban viselt multifokális lencséi, melyeket  Crizal UV  vagy Optifog felületvédelemmel ajánlunk.


Keresse fel látszerészét/optikusát az Önnek megfelelő Varilux lencse kiválasztása érdekében, hogy Ön is megtapasztalhassa a természetes látás élményét!
Varilux Xclusive 4DMost először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, amely azonnali reagálási lehetőséget biztosít Önnek karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is, mindezt egy teljesen személyre szabott lencse segítségével.
Varilux X Track és Varilux X Track f-360°A Varilux X Track lencsék az első lépést jelentik a Varilux X szérián belül a személyre szabott lencsék irányába, hiszen egy speciális mérés segítségével az egyén közelre tekintési szokásainak feltérképezésével készülnek.
Varilux X Design és f-360°Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, mely éles látást biztosít Önnek minden pillanatban, karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.
Varilux Physio 3.0 f-360°A Varilux Physio 3.0 f-360° lencsék a Varilux Physio 3.0 nyújtotta előnyök mellett a keretviselési szokások figyelembevételével kínálnak kitűnő látásélményt bármilyen fényviszonyok között.
Varilux Physio 3.0Dinamikus életmód szemerőltetés nélkül
Varilux Comfort 3.0 és f-360°Szélesebb látótér, kényelmesebb látásélmény
Varilux Liberty 3.0A Varilux lencsék megújult belépő szintje
Varilux Comfort 2.0 f-360°A Varilux Comfort 2.0 család személyre szabott tagja.
Varilux Comfort 2.0A Varilux Comfort lencsék tökéletesen alkalmazkodnak az utóbbi években megváltozott környezethez. Lehetővé teszik a tekintési irány gyors változtatását, miközben biztosítják, hogy a fejtartás természetes pozícióban maradjon.
Varilux Liberty 2.0A Varilux Liberty 2.0 a Varilux lencsék belépő szintje, amely a Varilux know-how felhasználásával készül. A digitális technológiának köszönhetően mindenki számára tiszta és éles látásélményt nyújt minden távolságra.
Varilux E f-360°A Varilux E f-360° lencsék gyors és könnyű megszokást biztosítanak és gyártásuk során a keretviselési paraméterek mellett a természetes olvasótávolságot is figyelembe veszik.
Varilux E DesignA Varilux E Design lencsék könnyű és gyors megszokást biztosítanak.
Speciális Varilux lencsékAhogy a futáshoz futócipőre van szükségünk, úgy elengedhetetlen, hogy a különböző tevékenységekhez is különleges szemüveget viseljünk a maximális kényelem érdekében.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS csatornák
Nyomtatás
Nyomtatás
Küldés
Küldés ismerősnek
CsökkentésNövelés
Szöveg méret