Style Optika
Iranyi u. 1.
Budapest
1056
061-3182-418

Elérhető az üzletben

Elérhető szemüveglencsék

Az alábbi Essilor márkákkal találkozhat ebben az üzletben
Lásson Ön is jobban!
Varilux multifokális szemüveglencsék
Eyezen egyfókuszú lencsék a szemfáradtság ellen
Védje meg látását!
Eye Protect System integrált kék fény védelem
Transitions® fényre sötétedő lencsék
Essilor Sun® dioptriás napszemüvegek
Lásson tisztábban és élesebben!
Crizal tükröződésmentesítő felületkezelések
Optifog páramentes felületkezelések
Személyre szabott szemüveglencsék

Helység

ÚTvonaltervezés és térkép
Nyitvatartási idő

Hétfőtől-péntekig: 11:00-18:00

Szombat: 10:00-13:00


Az Ön kedvenc optikusa: Style Optika

Miért lettünk STYLE OPTIKA?

Mert szlogenünkben is azt hangsúlyozzuk, hogy a stílusban leginkább megfelelő, Szemé(ly)re Szabott Szemüveget szeretnénk ajánlani minden kedves megrendelőnknek!

A 2005-ben még egyszemélyes kis üzletkénből lépésről-lépésre 70m2-es szalonná nőve, szakmailag felkészült, nyelveket beszélő kollegák várják jelenlegi és új ügyfeleinket.

A mostani, felgyorsult világunkban is fontosnak tartjuk a magas szaktudást, a kivételes figyelmet, és a személyre szabott, egyedi áruajánlást. 

Hisszük, hogy a multi cégek gigantikus kedvezményeket kínáló akciói mellett igény és szükség van a otthonos légkörű, korrekt árakkal dolgozó, önálló optikai szaküzletekre is hazánkban.

Üzletünkben márkás, minőségi áruválasztékra számíthat, melynek minden darabját a tulajdonos választja ki és amelyeket weboldalunkon is megtekinthet.

Szemüvegkereteink és napszemüvegeink beszerzésénél igyekszünk az ízlésesség határán belül figyelembe venni a divatot, de de fontosnak tartjuk a kényelmet, praktikumot és a megfelelő minőségű alapanyagokat.

Márkás szemüveglencséket forgalmazunk megbízható, több tíz éve a piacon lévő gyártóktól. Az egyéni igények, az életkor és a munkakörülmények figyelembe vételével ajánljuk ügyfeleink számára a legmegfelelőbb megoldást, reális áron.

A legtöbb, hazánkban forgalmazott lágy kontaktlencsét be tudjuk szerezni vásárlóink számára, de szívesen ajánljuk általunk is kipróbált, már bevált lencséket.

Szakmai tudásunkat és lelkesedésünket használva szeretnénk minden betérő vásárlót megismertetni a jó látás élményével, és a személyre szabott megoldás ajánlásával.

Szeretettel látjuk üzletünkben, ahol szakértelem, diszkréció, otthonos, barátságos légkör várja Önt!
Tekintse meg weboldalunkat

Kérjen időpontot

     


Kérjen időpontot