Style Optika
Iranyi u. 1.
Budapest
1056
061-3182-418

What's available in store.

Lens brand availability

You can combine the following Essilor lens brands with the optician
Lásson Ön is jobban!
Varilux
Eyezen
Védje meg látását!
Eye Protect System
Transitions®
Essilor Sun®
Lásson tisztábban és élesebben!
Crizal felületkezelések
Személyre szabott szemüveglencsék

Location

Driving directions and map
Opening hours

Hétfőtől-péntekig: 11:00-18:00

Szombat: 10:00-13:00


About Style Optika

Miért lettünk STYLE OPTIKA?

Mert szlogenünkben is azt hangsúlyozzuk, hogy a stílusban leginkább megfelelő, Szemé(ly)re Szabott Szemüveget szeretnénk ajánlani minden kedves megrendelőnknek!

A 2005-ben még egyszemélyes kis üzletkénből lépésről-lépésre 70m2-es szalonná nőve, szakmailag felkészült, nyelveket beszélő kollegák várják jelenlegi és új ügyfeleinket.

A mostani, felgyorsult világunkban is fontosnak tartjuk a magas szaktudást, a kivételes figyelmet, és a személyre szabott, egyedi áruajánlást. 

Hisszük, hogy a multi cégek gigantikus kedvezményeket kínáló akciói mellett igény és szükség van a otthonos légkörű, korrekt árakkal dolgozó, önálló optikai szaküzletekre is hazánkban.

Üzletünkben márkás, minőségi áruválasztékra számíthat, melynek minden darabját a tulajdonos választja ki és amelyeket weboldalunkon is megtekinthet.

Szemüvegkereteink és napszemüvegeink beszerzésénél igyekszünk az ízlésesség határán belül figyelembe venni a divatot, de de fontosnak tartjuk a kényelmet, praktikumot és a megfelelő minőségű alapanyagokat.

Márkás szemüveglencséket forgalmazunk megbízható, több tíz éve a piacon lévő gyártóktól. Az egyéni igények, az életkor és a munkakörülmények figyelembe vételével ajánljuk ügyfeleink számára a legmegfelelőbb megoldást, reális áron.

A legtöbb, hazánkban forgalmazott lágy kontaktlencsét be tudjuk szerezni vásárlóink számára, de szívesen ajánljuk általunk is kipróbált, már bevált lencséket.

Szakmai tudásunkat és lelkesedésünket használva szeretnénk minden betérő vásárlót megismertetni a jó látás élményével, és a személyre szabott megoldás ajánlásával.

Szeretettel látjuk üzletünkben, ahol szakértelem, diszkréció, otthonos, barátságos légkör várja Önt!
Visit our website

Request appointment

     


Request appointment