Szász és Szász Optika
Garay tér 10.
Szekszárd
7100
(06 74) 410 883

What's available in store.

Lens brand availability

You can combine the following Essilor lens brands with the optician
Lásson Ön is jobban!
Varilux
Eyezen
Védje meg látását!
Eye Protect System
Transitions®
Essilor Sun®
Lásson tisztábban és élesebben!
Crizal felületkezelések
Személyre szabott szemüveglencsék

Location

Driving directions and map
Opening hours
hétfő09:00 - 17: 00
kedd09:00 - 17: 00
szedra09:00 - 17: 00
csütörtök09:00 - 17: 00
péntek09:00 - 17: 00
szombat09:00 - 11:00

About Szász és Szász Optika

Szász Nikoletta, a Szász Optika tulajdonosa innovatív gondolkodásmódjával nem kisebb célt tűzött ki maguk elé, mint, hogy az emberek optikáról kialakított véleményét alapjaiban változtassa meg, tökéletes, naprakész szakmai tudással, empátiával, személyre szabottsággal és persze kiemelkedő kínálattal. 

Nikoletta hitvallása szerint a látás funkciója mindent meghatároz egy ember életében. Ha nem működik tökéletesen, az kihatással van az élet minden területére. Éppen ezért, minden ember látását egyedileg igyekszik korrigálni, hiszen a látás, mint maga a személy mindenkinél más és más, egyedi. Éppen ezért tette le a voksát az Essilor mellett, hiszen ebben a törekvésében piacvezető szakmai partnert keresett.

A Szász Optika teljes csapata törekszik arra, hogy a hihetetlenül színes szemüvegkeret és lencse kínálatban mindenki megtalálja a magához illőt, hiszen amellett, hogy a látás kincsét kapja vissza a vásárló, a mindennap az arcán viselt szemüveg kifejezőeszközként, stílusjegyként is funkcionál.

A Szász Optika Varilux Mester optikaként a hatalmas márkás árukészlet, optometrista és látszerész orvosi vizsgálattal, a legújabb technológiával várja minden kedves ügyfelét. Foglaljon időpontot még ma, a szekszárdi Szász Optikába! Részletek: www.szaszoptika.hu

 

Visit our website

Request appointment

     


Request appointment