Gerecse Optika

Gerecse Optika

Telefonszám: 0634597483

Cím: Vadasz u. 66. Tatabánya 2800

Szemüvegkeretek
Mi a legjobb megoldásokat biztosítjuk Önnek! Szemüvegkereteinket szakmai szemmel válogatjuk össze, így nem fordulhat elő, hogy kényelmetlen, hamar eltörik a szára, vagy egyéb olyan probléma forduljon elő, amelyet egy jó szakember meg tud előzni.


Szemüveglencsék
Üzletünk a világ legnagyobb szemüveglencse gyártójával, az Essilor céggel áll kapcsolatban. Az Essilor folyamatosan fejleszti szemüveglencséit, hogy Önnek tökéletes látásélményben legyen része. Tekintse meg milyen lehetőségek közül választhat!

Kontaktlencsék

A helyes kontaktlencse kiválasztása nem csak a szükséges korrekcióktól, hanem az Ön életritmusától, személyes igényeitől is függ! A Gerecse Optikában szakértőkkel konzultálhat a témáról!

Coopervision, Alcon, Johnson and Johnson, Bausch and Lomb, Ibl termékekkel várjuk a kontaktlencse viselőket.

Napszemüvegek

100%-os UV védelmet biztosító napszemüvegeink között bátran válogathat felnőtt és gyermek kínálatunkban! Ne csak szín és forma alapján válasszon, hanem óvja is a szemeit a káros hatásoktól!

RayBan, Vogue, Polaroid, Solano, Retro, Invu napszemüvegek közül választhat, és biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb modellt.

Az optika üzlet szolgáltatásai

Időpont foglalás - Kapcsolat