Varilux 1+1 akciós szabályzat vásárlók részére


A varilux 1+1 akció lényege: Egy pár Varilux lencse rendelése esetén egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba a kampányban részt vevő Essilor partner optikai üzletekben. A pontos listát megtalálja a www.varilux.hu oldalon. A második szemüveglencsét az első szemüveglencse megrendelésével egyidejűleg köteles a vásárló megrendelni. Az ajánlat keretre nem vonatkozik, erre vonatkozóan minden üzlet maga alakítja ki az üzletpolitikáját.


Az akció időtartama: 2021. január 1.- december 31.


Az akcióban részt vevő szemüveglencsék, amelyek rendelése esetén kérhető a kedvezményes árú második pár szemüveglencse:
Varilux X Design, Varilux X Design f-360°, Varilux X Track, Varilux X Track f-360° és Varilux Xclusive 4D, Varilux E Design, Varilux E f-360°, Varilux Physio 3.0, Varilux Physio 3.0 f-360°, Varilux Comfort Max, Varilux Comfort Max f-360°,Varilux Comfort 3.0, Varilux Comfort 3.0 f-360°, Varilux Liberty 3.0, Varilux Road Pilot II, Varilux Sunmax és valamennyi Varilux Digitime lencse.
A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive, Xperio vagy bármilyen fiziológiás színnel és bármilyen réteggel ellátott lencsék az aktuális Essilor katalógus szerint.


Második pár szemüveglencseként rendelhető termékek (kizárólag az első pár szemüveglencsével megegyező, vagy annál alacsonyabb értékben):
Varilux X Design, Varilux X Design f-360°, Varilux X Track, Varilux X Track f-360° és Varilux Xclusive 4D, Varilux E Design, Varilux E f-360°, Varilux Physio 3.0, Varilux Physio 3.0 f-360°, Varilux Comfort Max, Varilux Comfort Max f-360°, Varilux Comfort 3.0, Varilux Comfort 3.0 f-360°, Varilux Liberty 3.0., Varilux Road Pilot II, Varilux Sunmax, Varilux Digitime és EyeDrive PAL lencsék


A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive, Xperio vagy bármilyen fiziológiás színnel és bármilyen réteggel ellátott lencsék az aktuális Essilor katalógus szerint, de csak abban az esetben, ha az első párral megegyező, vagy annál alacsonyabb értékkel bírnak.


Feltételek:
A második pár szemüveglencse kizárólag az első párral megegyező dioptriában kérhető (az f-360 lencsék esetén a keretadatok és az Eyecode értékek lehetnek eltérőek).

Alacsonyabb kategóriájú lencse is kérhető igény esetén, de magasabb kategóriájú nem. Például amennyiben az első pár egy Xperio, vagy Transitions, akkor kérhető második párként színtelen kivitel is. Fordítva nem. A két pár szemüveglencse közül mindig a magasabb értékűnek kell lennie az első párnak.

2021. október 1-től az 1+1 akció keretében megrendelt szemüveglencsék esetén a Varilux Prémium Garancia a két pár szemüveglencse közül egy választható párra vehető igénybe.

Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az akcióban részt vevő szemüveglencsék szállítási határideje az akció ideje alatt megnövekedhet.


Essilor Optika Kft.

Budapest, 2021. január 1.