Varilux-Transitions 1+1 akciós szabályzat vásárlók részére


Egy pár bármilyen Transitions kivitelben készült Varilux lencse rendelése esetén a második pár ugyanolyan (vagy alacsonyabb kategóriájú) Varilux szemüveglencsét 1 Ft-ért számlázzuk annak típusától függetlenül. 

A második szemüveglencsét az első szemüveglencse megrendelésével egyidejűleg köteles a vásárló megrendelni. Az ajánlat keretre nem vonatkozik, erre vonatkozóan minden üzlet maga alakítja ki az üzletpolitikáját. Az első pár szemüveglencse továbbra is katalógus áron kerül kiszámlázásra és a rendelt termékek beleszámítanak az éves forgalomba, viszont az akció más kedvezményekkel nem összevonható, illetve bónusz ezen termékek után nem jár (kivéve amennyiben az akció leírása kifejezetten erre vonatkozó utalást tartalmaz).


Az akció időtartama: 2023. június 1-től visszavonásig


Az akcióban részt vevő szemüveglencsék, amelyek rendelése esetén kérhető a kedvezményes árú második pár szemüveglencse:
Varilux XR Pro, Varilux XR Track, Varilux XR Design, Varilux XR Fit,, Varilux X Design, Varilux X Design f-360°, Varilux X Track, Varilux X Track f-360° és Varilux Xclusive 4D, Varilux E Design, Varilux E f-360°, Varilux Physio 3.0, Varilux Physio 3.0 f-360°, Varilux Comfort Max, Varilux Comfort Max f-360°, Varilux Comfort 3.0, Varilux Comfort 3.0 f-360°, Varilux Liberty 3.0, Varilux Road Pilot II, Varilux Sunmax és valamennyi Varilux Digitime lencse.

Fontos változás, hogy az első lencsének mindenképpen Transitions kivitelben kell készülnie!

A fent felsorolt szemüveglencsék továbbá kérhetőek Normál és Short változatban, bármilyen réteggel ellátva az aktuális Essilor katalógus szerint.


Második pár szemüveglencseként rendelhető termékek (kizárólag az első pár szemüveglencsével megegyező, vagy annál alacsonyabb értékben):Varilux XR Pro, Varilux XR Track, Varilux XR Design, Varilux XR Fit,, Varilux X Design, Varilux X Design f-360°, Varilux X Track, Varilux X Track f-360° és Varilux Xclusive 4D, Varilux E Design, Varilux E f-360°, Varilux Physio 3.0, Varilux Physio 3.0 f-360°, Varilux Comfort Max, Varilux Comfort Max f-360°, Varilux Comfort 3.0, Varilux Comfort 3.0 f-360°, Varilux Liberty 3.0, Varilux Road Pilot II, Varilux Sunmax és valamennyi Varilux Digitime lencse.

A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive, Xperio vagy bármilyen fiziológiás színnel és bármilyen réteggel ellátott lencsék, illetve Streetlife esetén Normál, Short, és f-360° változatok az aktuális Essilor katalógus szerint, de csak abban az esetben, ha az első párral megegyező, vagy annál alacsonyabb értékkel bírnak


Feltételek:

Minden Transitions kivitelben készült Varilux multifokális lencse vásárlása esetén a második pár lencse ára 1 Ft. A rendelés Opsysweb-en a „Promóciók” menüpontban adható le.
A második pár szemüveglencse kizárólag az első párral megegyező dioptriában kérhető (az f-360 lencsék esetén a keretadatok és az Eyecode értékek lehetnek eltérőek).

A második pár szemüveglencse kizárólag az első párral megegyező dioptriában és addíciós értékkel kérhető (f-360° lencsék esetén az NVB, a keretadatok és az Eyecode értékek lehetnek eltérőek, illetve Digitime esetén a különböző típusokhoz tartozó paraméterek). Alacsonyabb kategóriájú lencse is kérhető igény esetén, de magasabb kategóriájú nem. A két rendelt lencse közül az elsőnek mindenképpen Transitions fényre sötétedő kivitelben kell készülnie, de a második párként színtelen kivitel is kérhető. A két pár szemüveglencse közül mindig a magasabb értékűnek kell lennie az első párnak. A kedvezményes árú második pár szemüveglencsére vonatkozó igényét minden esetben az első pár rendelésekor kell jelezni, utólag nem lehetséges (javasoljuk az 1+1 AKCIÓ kifejezés használatát).

Az 1+1 akció keretében megrendelt szemüveglencsék esetén az Essilor Prémium Garancia és a Transitions Elégedettségi Garancia a két pár szemüveglencse közül egy választható párra vehető igénybe.

Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az akcióban részt vevő szemüveglencsék szállítási határideje az akció ideje alatt megnövekedhet.

Az Essilor fenntartja magának a jogot, hogy az akciót a partnerek írásos értesítése után módosítsa, illetve visszavonja. Az ajánlat 2023. június 1-től visszavonásig érvényes.


Essilor Optika Kft.

Budapest, 2023. május 30.