Varilux 1+1 akció

Vásároljon egy pár bármilyen típusú Varilux multifokális szemüveglencsét, és egy második pár ugyanolyan (vagy alacsonyabb kategóriájú) Varilux szemüveglencsét kap ajándékba.

Sokat vezet? Sok időt tölt a szabadban? Sokat sportol? Vagy éppen sokat ül a számítógép előtt? Válassza második párként a különböző tevékenységekhez kialakított szemüveglencséket, hogy ezentúl a speciális kialakítású szemüveglencsékkel még hatékonyabban tudja folytatni elfoglaltságait.

Ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot, hiszen két pár szemüveglencsét kap egy áráért!

Az akció részleteiről és feltételeiről érdeklődjön résztvevő Partner üzleteink egyikében!

 

Teljeskörű garancia

A Varilux 1+1 akció keretén belül minden megvásárolt Varilux multifokális lencséhez 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. Ez a szolgáltatás magába foglalja a minőségi-, prémium-, illetve megszokási garanciákat, ezzel biztosítva a gondtalan szemüvegviselést.

A minőségi garancia a gyártásból eredő alapanyag és felületvédelem hibáira terjed ki a szemüveg rendeltetésszerű használata esetén. A prémium garancia biztosítékot ad a vásárló vagy harmadik fél, tárgy okozta sérülésre vagy törésre a szemüveglencsék esetében. A megszokási garancia azon viselők számára lehet hasznos, akiknek a lencsék 1 hónapos használata után is viselési problémák állnak fent.

Az egyes garanciákról bővebben az akcióban résztvevő Partner üzletekben