10-ből 9 vásárló a Varilux® multifokális lencsét választaná*

A Varilux®-nál a vásárlók elégedettsége az első! Mindig meghallgatjuk a szemüvegviselők véleményét, hogy minél hatékonyabban megértsük az igényeiket és minél jobb megoldást nyújthassunk nekik. 

10-ből 9 vásárló a Varilux® multifokális lencsét választaná*

 

 

Viselők az innováció fókuszában

A multifokális lencsék a viselő egyéni anatómiai tulajdonságai alapján kerülnek kialakításra. A Varilux lencsék széles kínálata minden igénynek megfelel, legyen szó fiatal presbiópról vagy tapasztalt multifokális szemüvegviselőről. Ez annak köszönhető, hogy a technológiai sajátosságok miatt minden Varilux lencse teljesen egyedi és személyre szabott.

A Varilux® lencséket presbióp viselők tesztelik, hétköznapi körülmények között. Minden tesztelés tapasztalatait felhasználjuk az új lencsék fejlesztése során, azért, hogy tökéletesíthessük őket.

Elégedettsége fontos számunkra!

Meg akarunk győződni arról, hogy megvásárolt multifokális lencse valóban tökéletes látásélményt nyújt az Ön számára.

Varilux megszokási garanciánkkal lehetősége van kicserélni Varilux lencséjét egy másik Essilor lencsére, hogyha 1 hónap viselés után megszokási problémái vannak.
Az Essilor prémium garancia keretében a lencse sérülése vagy törése esetén az első évben 75%, a második évben 50% kedvezményt nyújtunk a cserelencse árából.
Crizal garanciánk Crizal réteggel ellátott szemüveglencsékre érvényes. Az egy éves jótálláson túl további 2 év garanciát nyújt.

 

 

 

A Varilux® lencsét viselők elégedettek!

2020-ban egyedülálló kutatást szerveztünk, hogy meg tudjuk mérni a viselők elégedettségét azután, hogy 2 hétig Varilux® lencséket viseltek, majd visszaváltottak régi szemüvegükre. Miután kipróbálták a Varilux® lencséket és régi optikai megoldásukra váltottak, megosztották velünk tapasztalataikat.

10-ből 9 vásárló a Varilux® multifokális lencsét választaná*

Keresse a Varilux® lencséket az Essilor Expert Látásszakértőknél!

 

 

Éles látás korlátok nélkül

A Varilux® multifokális lencsék új távlatokat nyitnak, éles látást biztosítva közelre és távolra egyaránt, a legapróbb részletekig.

 

 

Találja meg az Önhöz legközelebbi látszerészt!

Vásároljon Essilor lencsét partneroptikáink egyikében!

 

 

Ismerje meg a Varilux® kínálatát!

 

 

Tudjon meg többet a presbiópiáról!

 

 

*2 hetes Varilux® lencse tesztelés alapján. Varilux® szemüveglencse kutatás, független szervezet által, Franciaország 2020 (n=102); 4 skálás elégedettségi felmérés - az olyan résztvevők aránya, akik a «teljesen egyetértek» és a «mérsékelten egyetértek» választ jelölték be.
Minta: 102 40-71 év közötti presbióp, közülük 70% nő, 30% férfi. 53 olyan résztvevő volt, aki még soha nem viselt multifokális lencsét a kutatás előtt, 49 résztvevő pedig egy másik márka hasonló árfekvésű mutifokális lencséjét viselte. A mintában 47 rövidlátó, 35 alacsony korrekciót igénylő és 20 távollátó volt megtalálható. Az ametrópia, amelyet a jobb szem szférikus ekvivalens értékéből számítottak ki, -5.88-tól +3.13-ig terjedt. Minden résztvevő Varilux® Comfort Max lencsét kapott, amit egy optikus készített el friss szemvizsgálati eredmények alapján. A tesztelési időszak 2 hétig tartott, ekkor a résztvevők valódi élethelyzetekben próbálták ki a lencséket. 2 héttel azután osztották meg tapasztalataikat,  hogy a Varilux® lencsék tesztelési időszaka lezárult és visszaváltottak addigi vizuális megoldásukra. ®Essilor International